lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Липень » 25 » Хрещення Русі - це крок до святині
11:24
Хрещення Русі - це крок до святині
 „Хрещення Русі і християнство були і залишаються символом соборності. Ми сприймаємо християнську віру, передусім, як консолідуючу, інтегруючу силу, тому 1025-річчя Хрещення Русі, яке буде відзначатися в кожному селі, місті, регіоні, повинно бути проведено на найвищому рівні”, - неоднократно наголошував Президент України В.Ф.Янукович.
На виконання доручень Президента України В.Ф.Януковича у залі засідань районної ради відбулись урочистості з нагоди 1025-річчя Київської Русі. Участь у святковому заході взяли перший заступник голови районної адміністрації П.Вільшинський, голова Теофіпольської районної ради В.Лебединський, заступник голови райдержадміністрації Л. Олійник, заступник голови районної ради О.Лопушанська, керівники структурних підрозділів, відділів та господарств, а також керівники і священнослужителі християнських конфесій району.
Перший заступник голови адміністрації відзначив, що на Теофіпольщини налагоджена тісна співпраця між районною владою, органами місцевого самоврядування та усіма християнськими конфесіями, церквами і релігійними організаціями. Незважаючи на релігійне розмаїття, на Теофіпольшині панує міжконфесійний мир і злагода, міжцерковна толерантність, відсутні серйозні протистояння на релігійному ґрунті. „Щиро дякую усім керівникам і священнослужителям християнських конфесій району за важливу духовну місію, яку ви виконуєте, за християнські почуття і принципи, яким ви навчаєте і які плекаєте у душах віруючих - добра, справедливості, любові до ближнього, співпереживання і допомоги один одному, а головне – єдності в наших серцях, в родинах, в нашій Україні”, - сказав Петро Вільшинський.
На знак вдячності, шани і поваги, керівникам церков, усім тим, хто зробив вагомий внесок у розвиток християнських конфесій району, керівники району вручили грамоти та цінні подарунки державної адміністрації з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі.
Духовні твори прозвучали у виконанні жіночого церковного хору Святопокровського храму с. Шибено – переможця фестивалю „Подільська Покрова, дитячої недільної школи  при храмі Святого Праведного Іоанна Кронштадського селища Цукрового заводу, дуету євангельських християн-баптистів  Артура Михальчука та Богдана Сопєлкіна, а також народного аматорського хору ветеранів війни, праці та військової служби  району.
Керівництво району та гості мали змогу оглянути тематичну виставку до 1025-річчя хрещення Київської Русі, що розгорнулася у фойє районної ради. Експонати для виставки представили Державний архів Теофіпольського району, Теофіпольська центральна районна бібліотека.
Переглядів: 583 | Додав: andriy | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz