lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 04
Перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов провів зустріч із Представником ЄС в Україні Яном Томбінські.
Було обговорено продовження підготовки до підписання Угоди про асоціацію України та ЄС. Українська сторона заявила про незмінність курсу країни на євроінтеграцію загалом і на асоціацію з Європейським Союзом зокрема.
Було домовлено про послідовність переговорного процесу, спрямованого на якнайскоріше формування графіку реалізації парафованої Угоди про асоціацію, а також узгодження низки аспектів її імплементації – так званої Дорожньої карти.
Переглядів: 527 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.12.2013

 3 грудня з нагоди Міжнародного дня інвалідів у Теофіпольському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулася благодійна акція «Подаруй серце дітям». Організаторами акції виступили управління соціального захисту населення Т ... Читати далі »
Переглядів: 707 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.12.2013

Державний бюджет 2014 року буде спланований таким чином, щоб суттєво збільшити фінансування розвитку регіонів. Про це заявив Президент України Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам українських телеканалів.
«Бюджет 2014 року повинен бути бюджетом розвитку регіонів. Тому що вже запрацював регіональний фонд розвитку. І на наступний рік ми, можливо, вперше за всі роки незалежності, будемо мати такий цивілізований підхід до використання коштів на розвиток регіонів», - сказав Глава держави.
За його словами, обсяги фінансування для розвитку регіонів мають бути «декілька десятків мільярдів гривень». «Таку мету ми поставили», - підкреслив Президент. ... Читати далі »
Переглядів: 568 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.12.2013

Всі гострі питання і складні проблеми, які виникли, Уряд обов’язково розв’яже. У цьому запевнив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів 4 грудня 2013 року.
Прем’єр-міністр зазначив, що «всі, в тому числі наші партнери за кордоном, повинні зрозуміти, що влада, яка не вживає передбачених законом заходів ... Читати далі »
Переглядів: 600 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.12.2013

Те, що стало приводом для вуличних протестів, на сьогодні вичерпане. У цьому запевнив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів 4 грудня 2013 року.

«Довіра, висловлена нашим Парламентом Уряду, дозволяє нам приймати рішення, необхідні як для врегулювання сьогоднішньої гострої ситуації, так і для стабілізації соціально-економічного стану в Україні, що є насправді головним завданням і головною відповідальністю нашого Уряду», - сказав Микола Азаров.

Зокрема, довіра, висловлена українським Парламентом, дозволяє прод ... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.12.2013

Дорогі співвітчизники!
 Сьогодні Верховна Рада України більшістю голосів підтримала дії Уряду і відхилила проект резолюції про його відставку. Ми дякуємо народним депутатам за підтримку Уряду, яку вони виявили в цей важкий момент.
Знаємо, що в роботі Уряду є недоліки і помилки – ми їх бачимо. Ми відкриті для критики й готові до діалогу з представниками і протестуючих, і опозиційних партій. Сьогодні в своєму виступі у Верховній Раді я запропонував почати такий діалог, але у нас є одна дуже ... Читати далі »
Переглядів: 716 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.12.2013

Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Куречук спільно з головою районної ради Віктором Лебединським, провів нараду з представниками сільських, селищних рад та начальниками відділів та управлінь райдержадміністрації з питання модерні ... Читати далі »
Переглядів: 683 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.12.2013

У м.Сіань відбулася зустріч Президента України Віктора Януковича з Головою народного уряду провінції Шеньсі Лоу Ціньцзянем.
«Думаю, що в ході сьогоднішньої зустрічі ми обговоримо шляхи співпраці, виходячи із структури економіки вашої провінції», - сказав Віктор Янукович на початку зустрічі.
За його словами, для України цікавий досвід Китаю в питаннях розвитку IT-технологій, авіабудування, нафтогазової галузі.
Глава держави зазначив, що значний прогрес, який демонструє китайська економіка, досягнутий завдяки лібералізації умов ведення бізнесу.< ... Читати далі »
Переглядів: 610 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.12.2013

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz