lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 11
Президент України Віктор Янукович зробив заяву, в якій запросив опозицію до діалогу.
«Я неодноразово наголошував, що єдиний можливий шлях - це шлях примирення і порозуміння», - заявив Глава держави. Президент підкреслив, що «дії всіх сторін мають відбуватися виключно в рамках законів і Конституції України».
«Запрошую представників усіх політичних сил, святих отців, представників громадськості до загальнонаціонального діалогу. Я особисто готовий до участі в такому круглому столі», - сказав Віктор Янукович.
«Заради досягнення компромісу закликаю опозицію не ... Читати далі »
Переглядів: 597 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2013

Сьогодні в центрі уваги Уряду - відновлення ритмічної роботи державного управління, оскільки безвідповідальні дії деяких політиканів та екстремістів з дестабілізації ситуації в державі боляче позначаються на інтересах громадян. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів України 11 грудня 2013 року.
Переглядів: 618 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2013

У Києві відбулася зустріч Президента України Віктора Януковича і Високого представника Європейського Союзу в закордонних справах і безпековій політиці Кетрін Ештон.
Віктор Янукович та Кетрін Ештон обговорили питання двосторонньої співпраці, внутрішньополітичну ситуацію у країні.
Під час розмови Президент ще раз підтвердив вірність шляху євроінтеграції України і мирним засобам врегулювання ситуації у країні.
Сторони підкреслили важливість проведення загальнонаціонального круглого столу, який має стати важливим кроком у налагодженні порозуміння в суспільстві.
Переглядів: 532 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2013

Шановні співвітчизники!
Я неодноразово наголошував, що єдиний можливий шлях - це шлях примирення і порозуміння. Дії всіх сторін мають відбуватися виключно в рамках законів і Конституції України.
Запрошую представників усіх політичних сил, святих отців, представників громадськості до загальнонаціонального діалогу. Я особисто готовий до участі в такому круглому столі.
Заради досягнення компромісу закликаю опозицію не відмовлятись, не йти дорогою протистояння та ультиматумів.
Переглядів: 539 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2013

Україна повинна захищати свої національні інтереси, а не протиставляти відносини з ЄС відносинам із Росією. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з Президентами Леонідом Кравчуком, Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком.
«Я категорично проти того, щоб ми протиставляли сьогодні відносини з Європою відносинам з Росією. Нам треба шукати, як об'єднувати», - сказав Глава держави.
За його словами, захист національних інтересів є головним завданням влади.
«Ми впевнені в тому, що за нас це робити ніхто не буде. На це завжди будуть спрямовані мої дії, дії Уряд ... Читати далі »
Переглядів: 621 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2013

Розслідування подій, які відбулися в ніч на 30 листопада на Майдані Незалежності, і покарання винних – мета влади. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Уряду 11 грудня 2013 року.
« ... Читати далі »
Переглядів: 596 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2013

Сьогодні заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник спільно з начальником юридичного відділу апарату райдержадміністрації Галиною Андрощук провів виїзний прийом громадян Ільковецьк ... Читати далі »
Переглядів: 676 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2013

На реалізацію у регіонах завдання Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць, завдання і перспективи на 2014 рік, сьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Петро Григорович Вільшинський взяв участь у семінарі з загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці Теофіпольського районного центру зайнятості, на котрий було запрошено громадян, яким надано статус зареєстрованого безробітного. 
Учасники заходу ... Читати далі »
Переглядів: 1169 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2013

7-8 листопада 2013 року у Національному агентстві України з питань державної служби проходила Сьома щорічна регіональна конференція з питань інституційної розбудови. Конференція відбувалася за підт ... Читати далі »
Переглядів: 566 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2013

Міліція в черговий раз звертається до учасників столичного «євромайдану» із закликом відмовитися від перекриття руху транспорту на вулицях Інститутській та Михайлівській.
До органів внутрішніх справ надходять численні скарги, у переважній більшості – від жителів центральної частини столиці, з приводу неможливості проїзду до власних домівок та відсутності нормального відпочинку вночі.
У МВС зазначають, що ніхто не заважа ... Читати далі »
Переглядів: 512 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2013

Курс на європейську інтеграцію нашої держави залишається незмінним. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з Президентами Леонідом Кравчуком, Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком.
Глава держави нагадав, що європейський вектор розвитку країни закріплений на законодавчому рівні.
«Закон, який був прийнятий у 2010 році, він був прийнятий за моєю власною ініціативою. Я неодноразово казав, що програма Партії регіонів, починаючи з 1997 року, мала стратегічну мету - інтеграцію України у європейський простір», - сказав Глава держави.
Переглядів: 638 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2013

Росія сьогодні згодна обговорювати тему перегляду ціни на газ для України. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з Президентами Леонідом Кравчуком, Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком.
«Не може Україна платити таку ціну на газ, як вона встановлена сьогодні. Вона перевищує середньоєвропейську ціну більше ніж на 200 доларів. Ми за три з половиною роки отримали більше 20 млрд доларів збитків. Це питання треба в першу чергу врегулювати, хоча сьогодні вже Росія згодна цю тему обговорювати, тому що там також є проблеми втрати українського ринку, втрати економіки», - сказав Глава держави.
Переглядів: 605 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.12.2013

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz