lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 19
 Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Кучерук взяв участь у відкритті новорічної ялинки на центральній ... Читати далі »
Переглядів: 1088 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2013

До Дня Святого Миколая в дитячій художній школі було представлено виставку малюнків, які ... Читати далі »
Переглядів: 982 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2013

Україна зацікавлена у якнайшвидшому врегулюванні всіх питань із Європейським Союзом та Росією.
На цьому наголосив Прем'єр-міністр Микола Азаров на зустрічі з депутатом Національної асамблеї Франції Тьєрі Мар’яні.
«Нам необхідно якомога швидше врегулювати всі питання в трикутнику інтересів Україна-ЄС-РФ», - сказав Глава Уряду.
Говорячи про необхідність узяти паузу у проце ... Читати далі »
Переглядів: 593 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2013

Президент України Віктор Федорович Янукович неодноразово наголошував, що представники влади всіх рівнів мають покращити безпосередній діалог з громадянами.
Переглядів: 885 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2013

Діти-інваліди потребують особливої соціальної уваги та першочергової підтримки з боку держави, підтримка та допомога дітям з обмеженими можливостями є пріоритетним напрямом діяльності влади на місцях.
Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Кучерук разом з головою районної ради Віктором Лебединським побував у Теофіпольському районному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів, який зн ... Читати далі »
Переглядів: 668 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2013

Росія на третину знижує ціну на газ для України. Про це заявив Міністр енергетики та вугільної промисловості України Едуард Ставицький під час брифінгу у Кабінеті Міністрів України 18 грудня. Зокрема, він зазначив, що підписано додаткову угоду до контракту від 19 січня 2009 року щодо зниження ціни на газ, і з 1 січня 2014 року ціна для України складатиме 268,5 доларів за тис. куб. м.
«Це надзвичайно важливо для усіх галузей української економіки. Дійсно, відбулася серйозна подія. Ви знаєте, що над зниженням ціни активно працювали останні 3,5 року. Я вважаю, те, що відбулося, позитивно вплине і на соціально-економічні аспекти в нашому суспільстві», - зазначив Міністр Едуард Ставицьк ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 613 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2013

Гідне матеріальне забезпечення та соціальний захист населення залишається пріоритетом державної політики. Про це Президент України Віктор Янукович сказав в інтерв’ю представникам українських ЗМІ.
«Матеріальне забезпечення кожної людини і соціальних верств населення, таких як пенсіонери, інваліди, - це на першому місці. Це обов'язок держави», - сказав Віктор Янукович.
Як зазначив Президент, у проекті Державного бюджету на 2014 рік соціальна частина буде не меншою, ніж у попередні роки. «Ми за цим питанням дуже уважно слідкуємо, і це для нас питання принципове», - сказав Віктор Янукович.
Переглядів: 596 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2013

Міжнародні аудитори провели оцінку вартості української газотранспортної системи, повідомив Президент України Віктор Янукович в інтерв'ю представникам українських ЗМІ.
«Тобто предмет переговорів вже є, і дорога відкрита», - зазначив Глава держави.
Він підкреслив, що Україні вигідне збільшення прокачування російського газу через українську газотранспортну систему.
«Більше заробляти грошей, і щоб наші партнери вкладали гроші в її модернізацію», - зазначив Президент.
За словам ... Читати далі »
Переглядів: 602 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2013

Україна взяла паузу в підписанні Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС для того, щоб вирішити проблемні економічні питання й напрацювати механізми захисту національного товаровиробника. Про це Президент України Віктор Янукович сказав в інтерв’ю представникам українських ЗМІ.
«Ми зробили цю паузу для того, щоб знайти відповідь, і це для нас дуже принципове питання: на яких умовах ми підписуємо угоду про зону вільної торгівлі. І зараз цю відповідь повинен дати уряд, який сьогодні співпрацює з об'єднаннями товаровиробників, з експертами, вченими та ін.», - наголосив Глава держави.
За його словами, ця робота має бути прозорою ... Читати далі »
Переглядів: 548 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2013

Демонополізація газового ринку України буде продовжуватись й надалі, наголошує Президент України Віктор Янукович.
«Це цілком буде справедливо, враховуючи те, що Україна з року в рік буде збільшувати обсяги видобутку власного газу», - сказав Глава держави в інтерв’ю представникам українських ЗМІ.
Торкаючись питання стабільності ціни на російський газ для України, Президент зазначив, що вона залежить від цін на нафтопродукти на світовому ринку.
«Якщо ціна на нафту, наприклад, знизиться до 80 доларів, то ціна на газ уже буде нижчою, ніж 268 доларів, вона десь вже б ... Читати далі »
Переглядів: 610 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2013

 Далеко у небі в чарівну ніч можна почути срібні дзвіночки: то Святий Миколай поспішає на зустр ... Читати далі »
Переглядів: 630 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2013

Документи, підписані в Москві в рамках шостого засідання Українсько-Російської міждержавної комісії, не суперечать курсу України на будь-яку інтеграцію. Про це Президент України Віктор Янукович сказав в інтерв’ю представникам українських ЗМІ.
«Коли я йшов на зустріч з вами, я зробив повний пакет документів міждержавної комісії. Є анотації до документів шостої міждержавної комісії… ви побачите, що немає протиставлення будь-якого курсу України на будь-яку інтеграцію», - сказав Глава держави в інтерв’ю представникам українських ЗМІ.
Переглядів: 558 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2013

Президент України Віктор Янукович під час зустрічі зі своїм російським колегою Володимиром Путіним 17 грудня у Москві домовився про надзвичайно вигідні умови кредитування української економіки.
Про це заявив Прем’єр-міністр України Микола Азаров, розпочинаючи засідання Уряду 18 грудня 2013 року.
«Це дозволить нам реалізувати масштабні проекти розвитку та модернізації промисловості, інфраструктури тощо», - заявив Микола Азаров.
Переглядів: 523 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2013

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz