lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Квітень » 07

Наші російські сусіди застосували проти України ще один вид агресії - газову агресію», - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в суботу, 5 квітня.

Глава Уряду нагадав, що російський уряд «разом із частиною російського уряду, якою є компанія «Газпром», заявили про безпрецедентне збільшення ціни на природний газ для України, яка тепер сягає практично 500 доларів США».

Він підкреслив, що ця ці ... Читати далі »

Переглядів: 570 | Додав: Sapelkin | Дата: 07.04.2014

Чи була можливість зберегти Крим у складі України, чому Росія прагне зірвати президентські вибори в Україні і чого боїться Путін? На ці та інші запитання дав відповідь Голова Верховної Ради України, виконуючий обов’язки Президента України Олександр Турчинов у інтерв’ю програмі «Шустер-LIVE».
Олександр Валентинович, скажіть, будь ласка, адже питання таке: Янукович попросив Володимира Путіна ввести війська. Володимир Путін його вважає легітимним Президентом. Значить в принципі юридичні підстави у Володимира Путіна є.
Володимир Путін вважає і Крим частиною Росії, але ж Крим був, є і буде українською землею. Фантазії пана Путіна ні до чого. Всі цивілізовані країни не ... Читати далі »

Переглядів: 610 | Додав: Sapelkin | Дата: 07.04.2014

Нещодавно в приміщенні актового залу дитячої музичної школи відбувся концерт викладачів та студентів Хмельницького музичного училища для учнів дитячої музичної школи та всіх бажаючих. В концерті взяли участь серед викладачів - Нікіфорук Анатолій Михайлович (баян, акордеон), Щур Віктор Васильович (акордеон), серед студентів - випускниця ДМШ (клас викладача Чернікової Л.Т), студентка IV курсу Таранчук Наталія (акордеон).

Прозвучали твори у виконанні на баяні, акордеоні, гітарі, домбрі, фортепіано.

... Читати далі »

Переглядів: 759 | Додав: Sapelkin | Дата: 07.04.2014

Триває проведення районної естафети пам’яті «Подвиг народний житиме у віках» з нагоди відзначення 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Днями заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник взяв участь у проведенні естафети пам’яті у с. Лідихівка. Лідихівська сільська рада прийняла проведення естафети пам’яті від Олійницької  сільської ради.

Урочистий захід було розпочато біля пам’ятника загиблим воїнам у роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр. Місцевий священик відслужив панахиду за усіх загиблих на полі бою. Присутні вшанували померлих ветеранів хвилиною мовчанн ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: Sapelkin | Дата: 07.04.2014

7 квітня  2014 року  перший заступник голови  районної державної адміністрації  Петро Вільшинський   провів  нараду з керівниками  структурних підрозділів адміністрації, підприємств та установ району.  В  нараді взяв  участь  голова районної ради Віктор Лебединський.  На нараді було обговорено важливі питання життєдіяльності району. Зокрема, завершення посіву ранніх  ярих  культур, підведенно підсумки проведення акції «За чисте довкілля». Голова районної ради Віктор Лебединський наголосив на пришвидшенні проведення робіт по благоустрою територій, які закріплені за територіальними громадами.  У приклад поставлено господарство &la ... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: Inna | Дата: 07.04.2014

У зв’язку з подіями у Донецькій та Луганській областях Голова Верховної Ради України, в.о. Президента України Олександр Турчинов скасував свій робочий візит до Литви, де він мав брати участь у Конференції голів Парламентів країн-членів ЄС.

О.Турчинов провів термінову нараду керівників силових міністерств та відомств та взяв під свій особистий контроль ситуацію, що склалася у Донецькій та Луганській областях через виступи сепаратистів.

Переглядів: 551 | Додав: Sapelkin | Дата: 07.04.2014

Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Леоніда Гураля відбулося розширене засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва при облдержадміністрації.
Як зазначив головуючий, проблемні питання економічної стабілізації та визначення шляхів зростання не можуть залишатися поза увагою підприємницької спільноти краю. Адже, від того, як почуває себе економіка, залежить наповнення бюджету та забезпечення соціальних гарантій громади.
На порядок денний засідання винесено обговорення наступних питань:
- щодо успішного ведення бізнесу в умовах сучасних євроінтеграційних процесів;
- актуальні питання удосконалення нормативно-правової бази у сфері підприємництва.
Детально про можливост ... Читати далі »

Переглядів: 633 | Додав: Sapelkin | Дата: 07.04.2014

3 квітня 2014 року за ініціативи громадської ради при облдержадміністрації, громадської ради при виконавчому комітеті міської ради та Хмельницького університету управління та права було ініційовано громадський форум на тему: “Люстрація органів державної влади та місцевого самоврядування: світовий досвід та українські реалії”. У заході взяли участь представники структурних підрозділів облдержадміністрації, громадських об’єднань, організацій національних меншин, люстраційних комітетів області, засоби масової інформації.
На сьогоднішній день питання люстрації є надзвичайно актуальним та найгострішим серед громадськості, що доводить активність громадськості у проведенні подібних заходів.
В режимі скайп-зв ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: Sapelkin | Дата: 07.04.2014

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz