lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Квітень » 09

«Немає нічого більш винахідливого, аніж природа» – Цицерон. Слова давньоримського політика і філософа, неперевершеного оратора сьогодні, посідають одне із чільних місць у «піраміді» розвитку та життя нашої планети. Саме безпечний рівень екологічної ситуації у кожному куточку світу – є визначальним на шляху до модернізації екологічної самосвідомості населення.
Уся світова спільнота є активним учасником та «творцем» широкого спектру засобів попереджувального характеру, а також мінімізації згубного впливу негативних та шкідливих чинників на стан довкілля.
У зв’язку із цим, у 1972 році Генеральною Асамблеєю ООН в рамках Стокгольмської конференції на тему: «Л ... Читати далі »

Переглядів: 602 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.04.2014

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та директор офісу НАТО в Україні Марчін Кожіел обговорили перспективи держави на шляху до членства у європейській системі безпеки.
За словами Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, зустріч відбувається у той момент, коли українське суспільство як ніколи хоче зближення з НАТО, коли необхідно переходити від слів до справи.
«Ті реальні кроки, які ми робимо, будуючи наш діалог, мають привести до якихось відчутних результатів у найближчому майбутньому», – підкреслив глава МВС.
Арсен Аваков також зазначив, що останні приклади агресії та сепаратистських дій Російської Федерації дають багато інформації, в тому числі – і для жителів сходу У ... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.04.2014

Сьогодні голова облдержадміністрації Леонід Прус зустрівся з представниками перевізників області. У ході зустрічі порушувалися питання боротьби з нелегальними перевізниками, доцільності підвищення тарифів за проїзд у зв’язку з подорожчанням палива та повернення коштів за перевезення пасажирів пільгових категорій.
Ці питання, за словами керманича краю, тримаються на його особливому контролі і вже є певні напрацювання. Зокрема, Леонід Прус повідомив, що Міністерство фінансів України йде назустріч та всіляко сприяє вирішенню проблеми. Так на відшкодування перевізникам за пільгові перевезення першим траншем вже надійшли кошти у розмірі більше мільйона гривень. « Це перший крок. Я планую поспілкуватися з Віце-прем’єр-міністром Укра ... Читати далі »

Переглядів: 551 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.04.2014

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz