lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Травень » 15

Антитерористична операція на сході України може бути зупинена, коли буде складена зброя та звільнені всі заручники. Про це сьогодні в. о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов сказав після наради з керівниками депутатських груп та фракцій.

«Ми обговорювали під час Погоджувальної ради питання про можливість прийняття відповідної Декларації Верховної Ради України», - сказав він, додавши, що для розробки тексту цього документу може бути створена група з представників кожної фракції, «яка б внесла пропозиції щодо припинення Антитерористичної операції, коли буде складена зброя, коли б ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.05.2014

15 травня заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник взяв участь у навчанні працівників апарату райдержадміністрації. Навчання проведено юридичним відділом апарату райдержадміністрації. Під час навчання розглянуто питання про закон України «Про доступ до публічної інформації», про Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про інформацію» та Закону України «Про доступ до публічної інформації», по яких доповіла Мирослава Майдан – головний спеціаліст юридичного відділу апарату райдержадміністрації та про схвалення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україн ... Читати далі »

Переглядів: 602 | Додав: Inna | Дата: 15.05.2014

Сьогодні керівництво держави вживає дієвих заходів щодо підвищення боєготовності та боєздатності Збройних Сил України, покращення їх матеріально-технічного забезпечення”, – наголосив виконуючий обов’язки Міністра оборони України генерал-полковник Михайло Коваль.
– Якщо бюджетом 2014 року на потреби Міноборони було затверджено видатки у сумі 15,6 млрд грн, що складає 0,99 % ВВП (1 576,0 млрд грн), або 63% потреби, то на виконання Закону України “Про затвердження Указу Президента України “Про часткову мобілізацію” із резервного фонду державного бюджету на проведення часткової мобілізації Міністерству оборони додатково виділено майже 4,66 млрд грн*, – повідомив він.
Таки ... Читати далі »

Переглядів: 672 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.05.2014

«Ми не зійдемо зі шляху, який передбачає єдність країни, децентралізацію влади, внесення змін до Конституції, обрання нового легітимного Президента і європейську інтеграцію України», - сказав Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час Першого загальноукраїнського круглого столу національної єдності в Києві у середу, 14 травня.
«Перед нами стоїть надскладне історичне завдання – зберегти мир і спокій в Україні, зберегти Україну як єдину, цілісну державу, забезпечити кожній людині в нашій державі право на гідне життя», - сказав він.
За словами Арсенія Яценюка, «складно назвати більш драматичний період, коли ми зустрічалися з такими викликами»: «Започаткування ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.05.2014

Шановні співвітчизники!

 

Вітаю Вас із Міжнародним днем сім’ї.

Для людини немає нічого святішого за сім’ю. Саме в родинному колі ми формуємося як особистості, тут нам прищеплюють любов до ближнього і рідної землі. У сім’ї ми збагачуємося скарбами попередніх поколінь, переймаємо цей безцінний духовний спадок, щоб передати своїм дітям.

У нинішньому ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.05.2014

В умовах складної суспільно-політичної ситуації в Україні все гостріше ставиться питання децентралізації повноважень та територіальної організації влади. Саме з цього приводу сьогодні віце-прем'єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман провів відео-селекторну нараду з представниками регіонів. Делегацію від Хмельницької області очолив голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.
Володимир Борисович озвучив бачення уряду на шляху до децентралізації владних повноважень у нашій державі. В першу чергу посадовець наголосив на розрізненні понять федералізації та децентралізації, оскільки існують те ... Читати далі »

Переглядів: 615 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.05.2014

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz