lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Лютий » 12

У Мінську завершилися складні переговори у «нормандському форматі» — за участі Президента України Петра Порошенка, Канцлера Німеччини Ангели Меркель, Президента Франції Франсуа Олланда та Президента Росії Володимира Путіна. Перемовини тривали більше 18 годин. «Тристороння контактна група підписала документ, який готувався у важких дискусіях. Головне, що в ніч з суботи на неділю (з 14 лютого на 15 лютого) о 00:00 має бути встановлене безумовне припинення вогню. В умовах, коли розгортається конфлікт в зоні АТО, для нас це є надзвичайно важливим», — повідомив Петро Порошенко.

За його словами, ук ... Читати далі »

Переглядів: 559 | Додав: Sapelkin | Дата: 12.02.2015

Сьогодні, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського проведено нараду з підведення підсумків роботи з реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення та території району у 2014 році та визначення основних завдань на 2015 рік, за участю начальників цивільного захисту сільських селищних рад, начальників районних спеціалізованих служб цивільного захисту та начальників штабів відповідних служб,  заступника начальника відділу ЖКГ та будівництва   з питань ЦЗН  райдержадміністрації, начальника РС ГУ  ДСНС  України в області, керівників ПНО району, керівників підприємств, установ, ОГД.

... Читати далі »

Переглядів: 561 | Додав: Sapelkin | Дата: 12.02.2015

На розширеному засіданні Уряду України в середу, 11 лютого, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до керівників ОДА взяти під контроль питання незаконних перевірок малих і середніх підприємств, а МВС України – порушувати справи за скаргами щодо незаконних перевірок. Участь у нараді взяв і перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин.
Арсеній Яценюк наголосив на випадках невиконання на місцях ухваленого Парламентом закону щодо заборони на проведення перевірок для суб'єктів малого і середнього бізнесу: «За законом перевірки малого бізнесу заборонені протягом двох років, для всіх суб'єктів підприємницької діяльності - в першій половині поточного року».
&l ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: Sapelkin | Дата: 12.02.2015

Президент Петро Порошенко у Мінську провів коротку зустріч з Президентом Білорусі Олександром Лукашенком. «Сьогодні мирний процес в Україні всі пов’язують з Мінськом, і я сподіваюся, що й сьогоднішня зустріч відповідатиме найкращим очікуванням», - наголосив Глава держави.

«Сьогодні мирний процес пов’язують з Мінським протоколом від 5 вересня та Мінським меморандумом від 19 вересня», - також додав він.

Петро Порошенко висловив переконання в тому, що саме від сьогоднішньої мінської зустрі ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: Sapelkin | Дата: 12.02.2015

12 лютого перший заступник голови райдержадміністрації  Петро Вільшинський провів засідання комісії з питань захисту прав дітей. На порядок денний засідання було винесено питання про призначення опікуна над дитиною; про призначення піклувальника над дитиною; про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини, яка перебуває на обліку в службі у справах дітей райдержадміністрації.

По зазначених питаннях проінформували начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Ірина Барановська, завідувач сектору ОПУСФВ служби у справах дітей райдержадміністрації Андрій Шайнога.

... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: Inna | Дата: 12.02.2015

Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Документом встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Кабінету Міністрів, із залучення ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: Sapelkin | Дата: 12.02.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz