lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Лютий » 18

У зв’зку з військовими подіями на сході нашої держави не буде зайвим згадати і про укриття населення Теофіпольського  району в захисних спорудах цивільного захисту.

Укриття населення в захисних спорудах є найбільш надійним способом захисту від впливу небезпечних факторів, що виникають внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів. В залежності від захисних властивостей ці споруди поділяються на сховища і протирадіаційні укриття (ПРУ).

Сховище - герметична споруда для захисту людей, в якій протягом певного часу створюються умови, що виключають вплив на них небезпечних факторів, які виникають внаслідок надзвичайної ситуації, воєнних (бойових) дій та терор ... Читати далі »

Переглядів: 678 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.02.2015

Кодекс цивiльного захисту України визначає надзвичайну ситуацiю як обстановку на окремiй територiї чи суб’єктi господарювання на нiй або водному об’єктi, що характеризується порушенням нормальних умов життєдiяльностi населення, спричинена катастрофою, аварiєю, пожежею, стихiйним лихом, епiдемiєю, епiзоотiєю, епiфiтотiєю, застосуванням засобiв ураження або iншою небезпечною подiєю, що призвела (може призвести) до виникнення загрози життю або здоров’ю населення, великої кiлькостi загиблих i постраждалих, завдання значних матерiальних збиткiв, а також до неможливостi проживання населення на такiй територiї чи об’єктi, провадження на нiй господарської дiяльностi.

Режим пiдвищенної готовностi та надзвичайної ситуацiї вводиться:

... Читати далі »

Переглядів: 931 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.02.2015

З 1990 року у Теофіпольському професійно-технічному навчальному закладі на консервації зна­ходилося два вантажних автомобілі УРАЛи. До того на них вчи­лися їздити хлопці, які здо­бували тут водійські права від військкомату. Авто­мобілі потужні, з трьома мостами, мають високу прохідність, призначалися для армійських потреб. Зга­дали про них майже через 25 років. Білогірсько-Теофіпольський об'єднаний районний військкомат звернувся до керівників району з проханням відре­монтувати УРАЛи та відправити їх у військові частини. Було вирішено УРАЛи віддати на ремонт ТОВ «Україна-2001» та СГВК «Кузьминці».

... Читати далі »

Переглядів: 647 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.02.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz