lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Вересень » 11

Сьогодні під керівництвом заступника голови Хмельницької облдержадміністрації Володимира Кальніченка відбулась селекторна нарада з питань посіву озимих культур під урожай 2016 року та цінової ситуації на продовольчому ринку. В селекторному засіданні взяли участь голова райдержадміністрації Юрій Маєвський, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук, голова правління Теофіпольської райспоживспілки Анатолій Літвінов, керівник ТОВ «Святець» с. Святець Василь Мастій, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Олександр Бронетко, головний спеціаліст відділу сортової ідентифікації та багаторічних насаджень державної інспекції сільського господарства у Хмельницькій області Інна Луцик.

... Читати далі »
Переглядів: 571 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.09.2015

10 вересня в обласній адміністрації відбувся інформаційний захід з питань обговорення змін до Конституції України (в частині децентралізації).
Його проведено Програмою «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво». Засідання відбулося на виконання Меморандуму між Адміністрацією Президента України та Фондом Східна Європа (що реалізує Програму) щодо співпраці з метою сприяння розробці і впровадженню реформ в Україні та за погодженням із Секретаріатом Голови Верховної Ради України, Голови Конституційної комісії Володимира Гройсмана.

<!--"-- ... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.09.2015

Прийміть найщиріші вітання з Днем фізичної культури і спорту! Фізична культура і спорт сьогодні є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства, важливим чинником зміцнення здоров'я кожного громадянина нашої держави та нашого краю. Вони сприяють встановленню відносин між державами та громадянами. Розвиток фізкультури і спорту, формування здорового способу життя стають державним завданням. Заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариства, благородство. Сильна духом і тілом людина завжди захистить слабшого, допоможе в біді, не відступит ... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.09.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz