lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Листопад » 06

З 9 по 15 листопада 2015 року з метою пiдвищення безпеки дорожнього руху в усьому свiтi пройде Тиждень безпеки дорожнього руху. Захiд вiдбудеться за пiдтримки Кабiнету Мiнiстрiв України, за участю мiнiстерств та вiдомств, Всесвiтньої органiзацiї охорони здоров'я, громадських органiзацiй, бiзнес середовища i громадськостi.
Департаментом охорони здоров"я облдержадміністрації розроблений план загальних заходів з проведення Тижня безпеки дорожнього руху, зокрема:
- підготувати наказ «Про проведення Тижня безпеки дорожнього руху»;
- вжити всіх заходів щодо попередження ДТП;
- забезпечити технічну готовність санітарного транспорту;
- провести з водіями заняття — робота в складних погодніх умовах
ос ... Читати далі »

Переглядів: 534 | Додав: Sapelkin | Дата: 06.11.2015

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з делегацією Європейського Парламенту, яка прибула до Києва для участі у Другому засіданні Парламентського Комітету Асоціації між Україною та Європейським Союзом. Глава держави наголосив під час зустрічі, що Україна наполегливо втілює у життя програму реформ у відповідності до Угоди про асоціацію з Європейським Союзом та потребує єдності та солідарності з боку Європейського Союзу як щодо поступу реформ, так і щодо подальшого врегулювання ситуації на Донбасі.

«Єдність Європейського Союзу життєво важлива дл ... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: Sapelkin | Дата: 06.11.2015

Громадська організація «Українські Креативні Реформатори» протягом листопада 2015 року проводить Всесвітню соціально-екологічну ініціативу «Дерева Миру».
Метою ініціативи «Дерева Миру» є проявлення позиції за мир, шляхом висадження дерев, що сприятиме озелененню територій, а також вихованню дбайливого ставлення громадян до довкілля та розвитку волонтерського руху в Україні.
Участь в ініціативі може взяти кожен, посадивши дерево з думками про мир, сфотографуватися та завантажити фото в соцмережі з поміткою #treesofpeace, а також додати своє дерево на інтерактивну карту світу на сайті http://ukrngo.org.ua , де згодом можна побачити фото Дерев, висаджених з думками про Мир ... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: Sapelkin | Дата: 06.11.2015

Ми в кроці від проведення масштабної децентралізації – з такою гучною заявою нещодавно виступив спікер Верховної Ради Володимир Гройсман.

Та чи змінить ця реформа життя простих українців?

Децентралізація – це передача повноважень від центральних органів влади органам місцевого самоврядування. Це потрібно, аби найб ... Читати далі »

Переглядів: 557 | Додав: Sapelkin | Дата: 06.11.2015

В Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова завершився третій тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

В урочистостях з нагоди завершення конкурсу взяли участь:

Ващенко Костянтин Олександрович – Голова Національного агентства України з питань державної служби, який зачитав привітання Прем′єр-міністра України Арсенія Яценюка, Андрущенко Віктор Петрович – ректор Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Ковальч ... Читати далі »

Переглядів: 591 | Додав: Sapelkin | Дата: 06.11.2015

4 листопада Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський провів робочу зустріч з делегацією Місії Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки і співробітництва в Європі зі спостереження за місцевими виборами в Україні 25 жовтня 2015 року на чолі з Главою Місії пані Каетаною де Зулуетою Овтрам.

Під час заходу сторони детально обговорили проблемні аспекти застосування Закону України "Про місцеві вибори" у день голосування, при підрахунку голосів, встановленні підсумків голосування та результатів виборів.

... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: Sapelkin | Дата: 06.11.2015

4-5 листопада у Києві під спільним головуванням Остапа Семерака від імені Верховної Ради України та Андрея Плєнковіча від імені Європейського Парламенту відбулось Друге засідання Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС (ПКА). У засіданні взяли участь Голова Верховної Ради України В. Гройсман,  народні депутати України, депутати Європейського Парламенту, представники Уряду України, дипкорпусу та громадянського суспільства. До участі в засіданні було також запрошено Главу оціночної місії з питань реформування Верховної Ради України та Колишнього Президента Європейського Парламенту Пета Кокса, який поінформував членів ПКА щодо діяльності очолюваної ним місії.

... Читати далі »
Переглядів: 520 | Додав: Sapelkin | Дата: 06.11.2015

Опублікована Постанова Кабінету Міністрів України №869 від 21 жовтня 2015 року про заборону руху для транспортних засобів фактичною масою понад 40 тонн, або більше 11 тонн на вісь (для контейнеровозів - понад 46 т) на автомобільних дорогах загального користування при перевезенні подільних вантажів. Постановою також вводиться обмеження на рух автомобільними дорогами загального користування місцевого значення для вантажівок фактичною масою понад 24 тонни (або більше 7 тонн на вісь).
Найближчим часом Укравтодор та Служби автомобільних доріг в усіх областях України оприлюднять інформацію про нові об ... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: Sapelkin | Дата: 06.11.2015

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк перебуває з робочим візитом у Латвійській Республіці, куди прибув на запрошення своєї латвійської колеги Лаймдоти Страуюма.

У рамках візиту відбувається перша в зовнішньополітичній практиці спільна зустріч керівників урядів України і Балтійських держав - Прем’єр-міністрів Арсенія Яценюка, Лаймдоти Страуюма (Латвія), Альгірдаса Буткявічюса (Литва) та Тааві Рийваса (Естонія).

Також у рамках візиту окремо відбудуться переговори Арсенія Яценюка ... Читати далі »

Переглядів: 648 | Додав: Sapelkin | Дата: 06.11.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz