lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Листопад » 13

13 листопада, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк зустрівся з Комісаром ЄС з питань торгівлі Сесілією Мальмстрьом.

Сесілія Мальмстрьом підтвердила готовність ЄС і надалі надавати всебічну допомогу у реалізації демократичних реформ і протидії російській агресії, відповідну технічну та експертну підтримку з метою поглиблення співробітництва по лінії Україна – ЄС.

Арсеній Яценюк відзначив важливість допомоги, яку надає Європейський Союз нашій державі та наголосив на необхідності ... Читати далі »

Переглядів: 559 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.11.2015

13 листопада відбулась розширена нарада за участю голови Державної казначейської служби України Тетяни Слюз, голови обласної державної адміністрації Михайла Загородного, голови Хмельницької обласної ради Івана Гончара, колективів органів Казначейства та розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів.
Під час наради надано роз’яснення щодо напрямків реформування бюджетного законодавства, новації в роботі казначейських органів у процесі обслуговування бюджетних коштів, зокрема запровадження процесу централізації обслуговування бюджету за видатками, що в свою чергу призведе до оптимізації функціональної діяльності та зменшення кількості операцій.
Також, голова Казначейства детально розповіла про переваги використання у ... Читати далі »

Переглядів: 559 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.11.2015

Село споконвіку є взірцем працьовитості та терпіння, і від результатів роботи селян вирішальною мірою залежить соціально – економічне становище як нашої області так і України в цілому. Адже в загальному обсязі виробництва це близько 60 відсотків валової продукції.
Тому, в переддень професійного свята – Дня працівників сільського господарства аграріїв краю привітали голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний, голова обласної ради Іван Гончар, представники органів місцевого самоврядування, громадськість області.
Михайло Васильович висловив слова глибокої поваги і вдячності за сумлінне виконання хліборобського обов’язку, за те, що від ранкової зорі до заходу сонця, за будь-якої погоди, все ... Читати далі »

Переглядів: 561 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.11.2015

На сайті електронних петиції до Президента України запроваджено додаткову верифікацію користувачів. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив заступник Глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків.

Із 28 серпня 2015 року на сайті електронних петицій до Президента України створено 14955 петицій. Понад 25 тисяч голосів отримали 29 петицій. Відповідь від Президента отримали 25 петицій, 4 чекають на відповідь. Загалом сайт відвідали 2 мільйони 616 187 відвідувачів. Зареєструвались 576 196 користувачів. ... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.11.2015

Експерти з'ясували, які думки сформувалися в суспільстві про реформу місцевого самоврядування.

Стаття - мовою оригіналу. 

Как украинцы воспринимают децентрализацию и для чего она нужна людям

В Украине прошел ряд качественных исследований о том, ... Читати далі »

Переглядів: 514 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.11.2015

Ухвалення Верховною Радою законопроектів безвізового пакету наближає Україну до повного виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму з боку ЄС для українських громадян, наголошує Президент Петро Порошенко.

«Цей тиждень, я впевнений, стане історичним, бо Україна ухвалила надзвичайно важливі рішення і зробила надзвичайно важливий крок, який її впритул наблизив до виконання умов Плану дій щодо безвізового режиму», – заявив Глава держави під час зустрічі з відомим фінансистом, меценатом, засновником Міжнародного фонду «Відродженн ... Читати далі »

Переглядів: 605 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.11.2015

12 листопада під головуванням директора Департаменту Олега Фасолі відбулося засідання колегії Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації. У заході взяли участь: члени колегії, заступники голів районних державних адміністрацій, заступники міських (міст обласного значення) голів, які відповідають за галузь «Освіта», начальники відділів/управлінь освіти районних державних адміністрацій та виконавчих комітетів міських (міст обласного значення) рад, завідувачі районних/міських методичних кабінетів/центрів, спеціалісти Департаменту освіти і науки, директор Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Г.Кузьменко та представники Хмельницького обласного інституту післядипломної освіти.
В рамк ... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.11.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz