lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Листопад » 26

28 листопада 2015 року в смт Теофіполь на площі Героїв Майдану (біля пам’ятника жертвам Голодоморів та політичних репресій) відбудеться мітинг-вшанування до Дня пам’яті жертв голодоморів.

Початок о 15:30.

Запрошуємо всіх небайдужих прийняти участь у вищевказаній акції та засвітити свічку пам’яті.

Переглядів: 561 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.11.2015

Верховна Рада України прийняла за основу законопроект про внесення зміни до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» (щодо громадян, які працюють у зоні відчуження).

У законопроекті (№2524а) пропонується доповнити Закон України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» статтею 39, яка була виключена з нього Законом України від 28.12.2014 № 76-VIII «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів Укра ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.11.2015

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до Парламенту на сьогоднішньому засіданні ухвалити урядовий законопроект про держслужбу і підтримати поправку щодо формування фонду для збільшення заробітних плат для державних службовців із коштів ЄС та інших міжнародних донорів. Про це він сказав у Парламенті  четвер, 26 листопада.

 Арсеній Яценюк зазначив, що Уряд вніс до Парламенту проект закону про державну службу:  «Парламент дуже активно працював над цим законом».

... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.11.2015

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців" та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань»

 Законом врегульовуються відносини, які виникають у сфері державної реєстрації юридичних осіб, громадських формувань без статусу юридичної особи, фізичних осіб – підприємців, статутів територіальних громад та символіки.  Прийняття Закону забезпечить ... Читати далі »

Переглядів: 575 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.11.2015

Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського проведено засідання колегії районної державної адміністрації, за участю заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун, керуючого справами апарату районної ради Людмили Глов’юк, начальників управлінь, відділів райдержадміністрації, сільських, селищних голів району.

На колегії райдержадміністрації було розглянуто наступні питання: про стан реалізації в районі державної політики у сфері пенсійного страхування, про стан розроблення містобудівної документації населених пунктів району, про стан ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.11.2015

Очисні споруди на Теофіпольщині повинні запрацювати вже у січні 2016 року. Перевірити процес будівництва очисних, 25 листопада, виїхав перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський. Робітники фірми «Форвард Плюс» прозвітували Петру Григоровичу про виконану роботу. На цьому тижні планується завершення земляних робіт. Наступним етапом будівництва йде процес укладки труб та установка залізобетонних кілець. Нагадаємо, що бюджет будівництва очисних споруд в смт Теофіполь становить 1 245,1 тис.грн. з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) та 138,4 тис.грн. з бюджету Теофіпольської селищної ради. Впровадження очисних споруд для очищення стічних вод смт Теофіполь буде сприяти покращенню екологічного стану території, ... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.11.2015

Згідно ”Плану підготовки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2015 рік” 27.11.2015 року з 10.30 до 11.00 буде проводитись планова квартальна перевірка стану системи оповіщення цивільного захисту області та району із запуском електросирени, та умовним супроводом команд.

Прохання до всіх жителів району прийняти дану перевірку як навчальну та уважно прослухати і прийняти до відома отриману інформацію.

Заступник начальника відділу ЖКГ

... Читати далі »

Переглядів: 514 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.11.2015

Українці знають про децентралізацію в країні і підтримують її. Про це свідчать результати всеукраїнського соціологічного дослідження «Децентралізація та реформа місцевого самоврядування», результати якого сьогодні у Кабміні презентував Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

Опитування показало, що більшість населення України (59%) вважають потрібною реформу місцевого самоврядування та децентралізацію. 42% українців очікують покращення ситуації в Україні після проведення реформ ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.11.2015

24 листопада голова облдержадмiнiстрацiї Михайло Загородний провiв робочу нараду на яку були запрошенi голови районних державних адміністрацій, голови міських (міст обласного значення) рад, керiвники структурних пiдроздiлiв облдержадмiнiстрацiї.
У своєму вступному словi Михайло Васильович зазначив, що слiд придiлити увагу стану справ у районах та містах та намітити невідкладні заходи для успішного завершення календарного року. Насамперед це стосується виконавської дисципліни в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування. Адже реальний стан справ на місцях у багатьох територіях вимагає докорінного поліпшення не лише трудової дисципліни, але й відповідального ставлення до виконання законів України, актів і доручень Пр ... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.11.2015

Президент вніс до Верховної Ради проект Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо правосуддя)».

Проект був затверджений Конституційною Комісією 30 жовтня 2015 року. Національна рада реформ на своєму засіданні 9 листопада рекомендувала Президенту внести його на розгляд Верховної ради, а Верховній Раді – розглянути цей проект в першому читанні протягом поточної сесії.

Коментуючи ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.11.2015

24 листопада відбулася селекторна нарада Міністерства аграрної політики та продовольства України з питань стану посіву озимих культур, завершення комплексу осінніх польових робіт та реалізації програм державної підтримки агропромислового комплексу в державному бюджеті на 2015 рік.
У селекторній нараді взяли участь директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації В. Будзінський, начальник відділу організації виробництва, маркетингу продукції рослинництва та механізації В. Сердюк та всі запрошені особи.
Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Я. Краснопольський назвав ряд областей, які перевиконали прогноз сівби озимих культур в тому числі і Хмельницька область.
Тако ... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.11.2015

24 листопада відбулось чергове розширене засідання колегії обласної державної адміністрації під головуванням голови облдержадміністрації Михайла Загородного, голови обласної ради Івана Гончара, першого заступника голови облдержадміністрації Василя Процюка, заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка, за участі голів райдержадміністрацій, засобів масової інформації.
Відповідно до указів Президента України голова обласної державної адміністрації Михайло Васильович вручив орден Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно) матері Ліщинського Богдана – лейтенанта, командир взводу.
Крім цього, нагороджено медаллю «За працю і звитягу» – Громика Віктора, а також присвоєно почесне зв ... Читати далі »

Переглядів: 517 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.11.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz