lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Листопад » 27

Керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун провела апаратну нараду з працівниками відділів та секторів апарату райдержадміністрації. На розгляд порядку денного поставлено питання: виконавської дисципліни в структурних підрозділах райдержадміністрації; про визначення кадрового резерву апарату райдержадміністрації; про підготовку до Дня пам'яті жертв голодоморів (біля пам'ятника жертвам політичних репресій та голодоморів в Україні) та ознайомлення присутніх з планом заходів на 28 листопада 2015 року.

Також було заслухано звіти керівників відділів апарату адміністрації про роботу та плани на поточний тиждень.

... Читати далі »

Переглядів: 552 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.11.2015

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман у п’ятницю підвів підсумки першого року роботи Парламенту восьмого скликання. У своєму виступі керівник Парламенту охарактеризував рік, що минув з початку роботи Верховної Ради України нової каденції, як «рік нелегкої роботи з величезними викликами».

В.Гройсман наголосив, що оцінка роботи парламентаріїв має бути «достатньо самокритична, але об’єктивна».

Текст виступу:

... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.11.2015

27 листопада відбулось засідання комісії з питань надання населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям в окремих випадках, під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Тетяни Фільчук.

На засіданні комісії розглянуто 107 звернень. Спеціалістом управління соціального захисту населення райдержадміністрації проінформовано, що прийом документів на призначення всіх видів соціальних допомог та субсидій здійснюються в установленому законодавством порядку. У ході розгляду звернень громадян надано вичерпну інформацію щодо доцільності надання допомоги, субсидій та пільг кожному і ... Читати далі »

Переглядів: 522 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.11.2015

Депутати забезпечили введення прозорого голосування у місцевих радах та громадського контролю за голосуванням кожного депутата. Відповідний проект Закону України №2016а «Про внесення змін до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (щодо поіменних голосувань)» Верховна Рада ухвалила за основу та в цілому.

Ухвалення цього законопроекту дозволить підвищити персональну відповідальність депутатів і покращить якість роботи місц ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.11.2015

Під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук проведено засідання спостережної комісії при райдержадміністрації, за участю членів комісії, інспектора Теофіпольського РП Ізяславського міжрайонного відділу Кримінально – виконавчої інспекції Управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області Дмитра Бачинського, а також інспекторів Теофіпольського відділу ГУНП в Хмельницькій області.

На порядок денний винесено питання: про роботу з особами, які засуджені до покарання не пов’язаних з позбавленням волі, та здійснення контролю щодо осіб, засуджених до таких покарань станом на 01.11.201 ... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.11.2015

28 листопада - День пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій, день глибокої скорботи і туги за мільйонами обірваних життів наших співвітчизників. Голодомор, що прокотився трьома потужними хвилями Україною, забрав тисячі і тисячі життів українців, став масштабною національною трагедією, яку підсилили переселення, тюрми, табори.

Правда про ці трагічні сторінки історії, про небачений масштаб злочину проти українського народу довгий час старанно приховувалася. Сьогодні рівень громадської уваги до аналізу тогочасних подій зростає, відбувається процес усвідомлення їх причин та наслідків. Найвищі держ ... Читати далі »

Переглядів: 617 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.11.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz