lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 10

Дитинство – унікальний період, коли формуються риси характеру, основи моделі поведінки, ставлення до себе і навколишнього світу. Основи правового виховання закладаються саме в дитинстві у моральних відносинах родини, дитячому колективі. Якщо кожна людина змалечку засвоїть, що вона є людиною, особистістю, що вона має людські права, честь і гідність, може вільно висловлювати свої думки, тільки тоді вона зможе впливати на перебіг подій у суспільстві і брати участь у побудові дійсно незалежної демократичної правової держави.

Тому в рамках Тижня правових знань та за сприянням Теофіпольського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та м ... Читати далі »

Переглядів: 701 | Додав: Sapelkin | Дата: 10.12.2015

У п’ятницю, 11 грудня, в рамках «Години запитань до Уряду» Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк разом із усім складом Кабінету Міністрів прийдуть до Верховної Ради України і прозвітують про результати роботи за рік.

Прем’єр-міністр України звертається до Голови Верховної Ради України відвести не менше трьох годин для виступів Глави Уряду, міністрів та їх відповідей на запитання.

Переглядів: 461 | Додав: Sapelkin | Дата: 10.12.2015

Сьогодні відбулося правове навчання під керівництвом керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун, у якому взяли участь: заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, працівники апарату районної державної адміністрації.

На порядок денний засідання виносилися питання: про День прав людини, головні події та ключові повідомлення Міністерства юстиції України, про проект Закону України «Про внесення змін до деяких Законів України щодо особливостей державної реєстрації органів місцевого самоврядування як юридичних осіб», інформаційне повідомлення про відзна ... Читати далі »

Переглядів: 652 | Додав: Sapelkin | Дата: 10.12.2015

9 грудня відбулось позачергове засідання колегії обласної державної адміністрації на якому розглядали питання схвалення проекту рішення сесії обласної ради «Про обласний бюджет на 2016 рік».

На початку зустрічі голова обласної адміністрації, голова обласної ради Михайло Загородний виконав приємну місію та, відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка, нагородив орденом «За заслуги» ІІІ ступеня Олексія Трачука (начальника депо ХКП «Електротранс»), медаллю «За працю і звитягу» Василя Папаша (слюсаря з механоскладальних робіт 6 розряду ДП «Новатор»), при ... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: Sapelkin | Дата: 10.12.2015

Арсеній Яценюк сподівається на ухвалення в Парламенті Податкового кодексу: "Ми всі по одну сторону наших цілей - економічного зростання, стабільності і створення робочих місць"

Мета нового податкового законодавства – «це прозорість в податковій системі, нова система адміністрування і спрощення сплати податків, зниження податкових ставок -  в основі своїй в сплаті податків на заробітну платню, а також прозора система відшкодування податку на додану вартість», - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду у середу, 9 грудня. ... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: Sapelkin | Дата: 10.12.2015

Українська асоціація районних та обласних рад наголошує на необхідності якомога швидшого прийняття Верховною Радою України змін до Конституції України в частині децентралізації. В Асоціації конституційні зміни називають такими, що відповідають сучасним потребам суспільства та вирішують основні задачі, покладені на нього в контексті розбудови місцевого самоврядування.

Про це йдеться у зверненні Президента Української асоціації районних та обласних рад Сергія Чернова, адресованого районним та обласним радам.

... Читати далі »
Переглядів: 522 | Додав: Sapelkin | Дата: 10.12.2015

Глава Української держави прийняв вірчі грамоти від послів низки іноземних країн: Швейцарської Конфедерації – пана Гійома Шойрера, Республіки Молдова – пана Руслана Болбочана, Албанії – пані Шпреси Курети, Ірландії – пана Чарлза Шихана, Республіки Чилі – пана Альфредо Гарсіа Кастельбланко, Східної Республіки Уругвай – пана Пабло-Ернесто Шейнер-Корреа.

Основну увагу під час зустрічі з новопризначеним Послом Швейцарії в Україні Президент України приділив обговоренню подальших двосторонніх контактів на найвищому рівні та налагодженню взаємод ... Читати далі »

Переглядів: 543 | Додав: Sapelkin | Дата: 10.12.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz