lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Лютий » 02

Президент Петро Порошенко назвав історичним сьогоднішній день, коли Верховна Рада зробила перший і дуже важливий крок щодо побудови незалежної системи правосуддя, проголосувавши в першому читанні відповідні зміни до Конституції.

Рішення Парламенту Президент прокоментував на зустрічі з делегацією голів парламентів Данії, Естонії, Ісландії, Латвії, Литви, Норвегії, Фінляндії та Швеції (NB8), яка перебуває в Україні з спільним робочим візитом.

Глава держав ... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: Sapelkin | Дата: 02.02.2016

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання пункту 289.3 статті 289 Податкового кодексу України повідомляє, що за інформацією Державної служби статистики України, індекс споживчих цін за 2015 рік становив 143,3%. Враховуючи це, коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки земель, на який індексується нормативна грошова оцінка земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначення, розрахований відповідно до пункту 289.2 статті Податкового кодексу України, станом на 1 січня 2016 року становить 1,433.

Коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки земель застосовується куму ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: Sapelkin | Дата: 02.02.2016

Сьогодні, 2 лютого, під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Петра Вільшинського, за участі інженера з використання водних ресурсів Шепетівського міжрайонного управління водного господарства Бориса Зона, проведено засідання комісії по проведенню технічної інвентаризації гідротехнічних споруд на штучних водоймах.

На порядок денний засідання комісії винесено питання оформлення документації за результатами інвентаризації гідротехнічних споруд на штучних водоймах та проблеми, які виникають при цьому. Обговорили питання порядку обстеження, проведення експертної оцінки та прийняття на баланс нерухомого ... Читати далі »

Переглядів: 546 | Додав: Sapelkin | Дата: 02.02.2016

Відбулось засідання робочої групи по взаємодії з місцевими представництвами Головного територіального управління юстиції в області щодо передачі функцій з державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень під керівництвом керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун. Участь у засіданні прийняли: завідувач сектору надання адміністративних послуг Теофіпольської райдержадміністрації Хмельницької області Галина Сторожук, начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації Галина Андрощук, начальник реєстраційної служби Теофіпольського районного управління юстиції Юрій Коломисюк, в.о. начальник Теофіпольського районного управління юстиції, начальник відділу Дер ... Читати далі »

Переглядів: 491 | Додав: Sapelkin | Дата: 02.02.2016

На нараді, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації розглянуто питання ліквідації дефіциту бюджету у 2016 році.

Обговорено ряд заходів по вирішенню проблем в кожній структурі. Оперативно по вирішенню проблеми, яка склалася, спрацювали керівники відділу освіти, культури райдержадміністрації, центру первинної медико-санітарної допомоги. Теофіпольській центральній районній лікарні вказано на ряд недоліків та рекомендовано доопрацювати план заходів щодо економії бюджетних коштів.

... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: Sapelkin | Дата: 02.02.2016

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель зробить акцент на складності безпекової ситуації на Донбасі та відзначить важливість подальших дій міжнародної спільноти для примушення Росії виконати Мінські домовленості.

Перед початком зустрічі Глава держави наголосив: «Очевидно, що необхідні рішучі та послідовні кроки для забезпечення повної імплементації Мінських угод. Більше того, неможливо забезпечити імплементацію цих домовленостей лише односторонніми діями України. Отже, відданість виконанн ... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: Sapelkin | Дата: 02.02.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz