lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Лютий » 24

За участю заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, спільно з представниками Старокостянтинівської місцевої прокуратури, Теофіпольського районного відділу поліції, районної кримінально-виконавчої служби проведено нараду прокуратури району з питання протидії злочинності.

Обговорено стан боротьби зі злочинністю в районі, забезпечення особистої і майнової безпеки громадян, їх законних прав та свобод. Акцентовано увагу на попередженні злочинності, негативних проявах, правопорушеннях в дитячому та молодіжному середовищі.

Для п ... Читати далі »

Переглядів: 515 | Додав: Sapelkin | Дата: 24.02.2016

Голова райдержадміністрації Юрій Маєвський взяв участь у засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка, яке відбулось у селекторному режимі. Участь у засіданні також прийняли: перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, заступник начальника відділу ЖКГ та будівництва райдержадміністрації Андрій Шайнога та члени місцевої комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На засідання виносилися питання: про стан готовності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування до пропуску льодоходу весняної повені; про стан виконання рішень обласної комісії ТЕБ і НС щодо функціонування си ... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: Sapelkin | Дата: 24.02.2016

23 лютого у рамках соціальної ініціативи #накавуздругом дружина Президента України Марина Порошенко зустрілася з Романом Кисляком, який має ДЦП. Зустріч відбулася у кафе-гастрономі «Kartata Potata» ресторатора, кулінарного експерта й друга Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Даші Малахової.

Акція, під час якої українці запрошують на каву людей з обмеженими можливостями, розпочалася після того, як Романа вигнали з львівського ресторану, а пані Порошенко публічно запросила його на зустріч ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: Sapelkin | Дата: 24.02.2016

24 лютого, голова Теофіпольської районної державної адміністрації Юрій Маєвський спільно з головою районної ради Андрієм Петринюком і Теофіпольським селищним головою Валентиною Губіною завітали до Олександра Ящука, жителя с.Романово Теофіпольського району. Учаснику Революції вручено Грамоту райдержадміністрації та районної ради, грошову допомогу та подарунки для дітей.

Олександр Васильович отримав поранення 20.02.2014 під час вуличних протистоянь на вулиці Інституцькій в м.Києві. Лікувався в Київській міській лікарні №17 та проходив реабілітацію в м.Прага.

... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: Sapelkin | Дата: 24.02.2016

Сьогодні, 24 лютого, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський провів з керівниками установ, організацій та агроформувань району нараду щодо заходів та стану виконання ветеринарно-санітарних вимог свиногосподарствами по недопущенню занесення збудника Африканської чуми свиней на території району.

Відносно заходів з недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на території району слово було надано Павлу Шевчуку, начальнику управління ветеринарної медицини в Теофіпольському районі. Він розповів про вжиті заходи щодо захисту тварин і населення від збудників хвороб тварин, надійні та ефективні заходи ліквідації ... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: Sapelkin | Дата: 24.02.2016

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про Раду з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова».

Рада створена з метою забезпечення реалізації конституційного права на свободу слова, налагодження ефективного механізму взаємодії державних органів та інститутів громадянського суспільства, зокрема засобів масової інформації, з питань запобігання перешкоджанню законній професійній діяльності журналістів.

Відповідно до затвердж ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: Sapelkin | Дата: 24.02.2016

23 лютого під керівництвом першого заступника голови обласної державної адміністрації Василя Процюка відбулось розширене засідання колегії облдержадміністрації. Участь у засіданні взяли заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко, міський голова Олександр Симчишин, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів ЦОВВ, голови райдержадміністрацій, голови міських (міст обласного значення) рад.

На початку колегії Василь Процюк виконав приємну місію та, відповідно до Указів Президента України Петра Порошенка, вручив державні нагород ... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: Sapelkin | Дата: 24.02.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz