lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Лютий » 22 » 23 лютого український народ відзначає День захисника Вітчизни
14:42
23 лютого український народ відзначає День захисника Вітчизни
На зміну одна одній приходять історичні епохи та державні формації, але незмінним на своєму посту залишається Солдат - оборонець материнського дому.
Нації, як і люди, - у кожної свій особливий, неповторний характер. Серед прикмет українського національного характеру найвиразнішою завжди була і є така шляхетна риса, як мужність і відвага.
23 лютого український народ відзначає День захисника Вітчизни та вшановує своїх доблесних оборонців і визволителів у роки Великої Вітчизняної війни, воїнів мирного часу, котрі присвятили своє життя армійській службі, і тих, хто зараз стоїть на сторожі недоторканості кордонів, суверенітету і незалежності нашої держави.
         Напередодні цього свята, 22 лютого 2013 року, в актовому залі приміщення Теофіпольської дитячої музичної школи за участю керівництва районної державної адміністрації, районної ради, начальників управлінь та відділів райдержадміністрації, керівників окремих підприємств, установ та організацій, учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, учасників бойових дій у Афганістані (воїнів – інтернаціоналістів), ветеранів військової служби, шкільної молоді та громадськості райцентру проведено урочистості з нагоди Дня Захисника Вітчизни.
         До пам’ятників загиблих воїнів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, Воїнів-визволителів та Стелли пам’яті воїнів-інтернаціоналістів покладено корзини квітів.
         Із теплими вітальними словами виступили голова райдержадміністрації Володимир Довжук та голова районної ради Віктор Лебединський.
Володимир Віталійович у своєму виступі наголосив: «Зібравшись сьогодні у такому дружньому колі, ми повинні неначе заново осмислити, здавалося б давно знайомі істини - про громадянський обов'язок і національну гідність, про шану до Батьківщини і воістину велике покликання бути патріотом своєї землі, своєї країни. Зберегти суспільний спокій, мир, добробут та стабільність, породжені нашою державною незалежністю і споконвічною мудрістю українців, - ось у чому полягає істинний патріотизм сучасної доби. І на цьому благородному поприщі кожен з нас повинен вважати себе справжнім Захисником Вітчизни».
Також керівництво району вручило Грамоти районної державної адміністрації і районної ради та цінні подарунки за значний особистий внесок у військово-патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня захисника Вітчизни учасникам бойових дій Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, учасникам бойових дій у Афганістані (воїнам – інтернаціоналістам), ветеранам військової служби.
Перед присутніми зі своїми спогадами про пережите виступив учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років Розмаріца Харлампій Пилипович.
Привітав учасників урочистостей із святом заступник військового комісара Білогірсько-Теофіпольського об’єднаного районного військового комісаріату капітан Шевчук Олександр Петрович.
       Учасники художньої самодіяльності районного будинку культури, учні дитячої музичної школи  подарували Захисникам Вітчизни святковий концерт.
 
 
 
 
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації
Переглядів: 643 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz