lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Квітень » 22 » 28 квітня – День охорони праці !!!!!
13:24
28 квітня – День охорони праці !!!!!

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці в Україні з 25 по 29 квітня  2016 року проводиться Тиждень охорони праці на запропоновану Міжнародною організацією праці  під девізом: «Стрес на робочому місці: колективний виклик».

Міжнародна організація здоров’я (ВООЗ) (World Health Organisation) відносить стрес до основних хвороб, небезпечних для здоров'я людини у XXI  столітті. Проблема стресу існує в багатьох країнах. Так, у Сполучених Штатах Америки 20% збитків, які виникають від плинності персоналу, прогулів, падіння продуктивності праці, породжені професійними неврозами і стресами. Американці наводять цифри збитків від стресових факторів: 500 мільйонів доларів на рік. 33% канадських працівників повідомили, що їм доводилося брати відгули за власний рахунок, оскільки вони відчувати себе виснаженими.

Тривожний показник сьогодення: більш ніж на 90% працівників визнають, що їх психологічний стан визначають саме результати роботи, а не внутрішні ресурси, такі як, наприклад, впевненість в собі.

Метою проведення такого заходу є привернення уваги органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій, засобів масової інформації до необхідності вирішення питань щодо безпеки та охорони праці, забезпечення передумов для реалізації основного принципу державної політики в галузі охорони праці – пріоритету життя і здоров’я працівників відносно результатів виробничої діяльності.
Управління агропромислового розвитку у Теофіпольському районі звертається до  об'єднань роботодавців, трудових колективів, усіх профспілкових організацій  із закликом активно долучитися до  роботи та провести з 25 по 29 квітня 2016 року Тиждень охорони праці на кожному підприємстві, в установі, організації, визначити та вжити додаткових заходів із запобігання нещасним випадкам на виробництві і професійним захворюванням, підвищення рівня безпеки та умов праці.

 Пропонуємо протягом Тижня вшанувати пам'ять працівників, які загинули на виробництві, відвідати сім'ї потерпілих, віднайти можливості для надання їм допомоги з вирішення  матеріальних, соціально-побутових питань тощо.
Ще раз нагадуємо, що безпека праці – не привілей, не благо, а обов’язкова конституційна умова, що гарантує збереження життя та здоров’я працівникові.

Головний спеціаліст з питань охорони праці УАПР                                   Олександр Косянчук

Переглядів: 494 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz