lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Квітень » 2 » 28 квітня відбудеться міжнародна конференція на підтримку України
11:33
28 квітня відбудеться міжнародна конференція на підтримку України

28 квітня в Києві відбудеться міжнародна конференція на підтримку України. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на прес-конференції за підсумками зустрічі з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель у Берліні в середу, 1 квітня.
«Ми відзвітуємо про ті складні, але правильні реформи, які проведені в Україні. Для того, щоби наші міжнародні партнери побачили, що це нова Україна, нові підходи й ті правила, які поділяє європейський світ, які дадуть можливість залучити інвестора і показати, що в Україні почали боротися з корупцією, що в Україні змінилися податкові правила, навели податкову і фіскальну дисципліну, що Україна крок за кроком рухається до Європейського Союзу не на словах, а на конкретних справах, в тому числі через ухвалення і виконання законів», - підкреслив Глава Уряду України.
У рамках конференції Уряд України, за словами Арсенія Яценюка, планує «презентувати подальші кроки, які Україна буде здійснювати, в тому числі з підтримкою міжнародного співтовариства».
«Ми обговоримо російську агресію проти України і економічні наслідки, від яких потерпає Україна, адже вона за останній рік втратила 20% економіки саме через російську агресію», - наголосив він.
У тому числі на конференції будуть обговорюватися питання щодо гуманітарної допомоги, допомоги тимчасово переміщеним особам і відновлення Донецької та Луганської областей: «Відповідний звіт ООН разом із нашими міжнародними партнерами також буде запрезентований під час конференції».
«Метою конференції не є зібрати додаткові кошти. Поки що ми діємо в межах того бюджету, який виділений кредитом Міжнародного валютного фонду і наших міжнародних партнерів», - зазначив Глава Уряду України.
Арсеній Яценюк нагадав, що в минулому році Україна підписала річну програму співпраці з Міжнародним валютним фондом: «Усе, що було передбачено програмою, - кожен пункт був виконаний».
«Міжнародний валютний фонд підтвердив виконання реформ в Україні. І це стало запорукою того, що МВФ і наші західні партнери пішли на чотирирічну програму Extended Fund Facility (механізм розширеного кредитування – ред.), яка передбачає обсяг ресурсу розміром 17,5 мільярда доларів від МВФ, 7,5 мільярдів доларів - від наших західних партнерів, і 15 мільярдів доларів, які додатково можна буде отримати від проведення боргових операцій з боргами України», - наголосив він.
Частина цих коштів, підкреслив Глава Уряду України, будуть спрямовані на повернення зовнішніх зобов’язань України, інша частина – на поповнення золотовалютних резервів: «Жодна копійка з цих коштів не йде на фінансування соціальних і військових витрат. Це вже зобов’язання центрального Уряду і української влади – збирати податки і платити зарплати й пенсії та утримувати український військовий сектор».
Арсеній Яценюк підкреслив, що конференція 28 квітня буде першою конференцією для широкої презентації й залучення додаткової політичної підтримки»: «Усвідомлюємо, що далі нам необхідний додатковий фінансовий ресурс. І на наступному етапі разом з нашими німецькими друзями ми проведемо інвестиційну конференцію - восени буде проведена велика інвестиційна конференція».
Глава Уряду України зазначив, що очікує на проведення такої самої конференції в Сполучених Штатах Америки, адже США – партнер України, який безпосередньо вносить значний вклад в її підтримку.

Переглядів: 499 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz