lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Грудень » 3 » 3 грудня - Міжнародний день інвалідів
19:00
3 грудня - Міжнародний день інвалідів

Відзначаючи щороку 3 грудня Міжнародний день інвалідів, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

3 грудня з нагоди Міжнародного дня інвалідів у районному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулася лялькова вистава «Колобок». Організаторами художньої вистави виступили управління соціального захисту населення Теофіпольської РДА та Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. 

На свято з гостинцями та подарунками завітало багато гостей, а саме: перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, голова районної ради Віктор Лебединський, голова фермерського господарства «Кунчанський» Володимир Пицюк, директор Теофіпольської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» Василь Петринюк, директор ТОВ «Подільське»  Андрій Петринюк, голова Кунчанської сільської ради Олександр Гаврилюк, священики району. Посадовці подякувати всім, хто опікується дітьми-інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки, й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього та побажали витримки, мужності, оптимізму, віри, щастя і достатку.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею дітей з вадами здоров’я. І не тільки цього дня, а й протягом всього року, не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги та уваги.

В свою чергу колектив  Центру щиро вдячний районній владі за всебічну підтримку закладу та всім небайдужим людям, які відвідали їх в цей день.

    

Переглядів: 631 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz