lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Вересень » 25 » 75-річчя Хмельницької області
16:09
75-річчя Хмельницької області

22 вересня 2012 року делегація від району на чолі з головою райдержадміністрації Володимиром Довжуком взяла участь в урочистостях з нагоди 75-річчя Хмельницької області в м.Хмельницький.

Насамперед, на базі ВАТ «Хмельницькголовплемпідприємство» пройшла виставка «Агро-Поділля - 2012».

На виставці можна було придбати високопродуктивний племінний молодняк, сучасну сільськогосподарську техніку, продукцію провідних підприємств харчової та переробної промисловості, а також ознайомитися із прогресивними технологіями та розробками науково-дослідних установ області. У програмі роботи сільгоспвиставки: ознайомлення з досягненнями селекційно-племінної роботи у тваринництві; демонстрація нової сільськогосподарської техніки для реалізації інноваційних технологій у рослинництві; огляд павільйонів районів. Свою продукцію на виставці представили сільськогосподарські товариства «Кузьминці», «Нива» с.Поляхова,  «Україна 2001».

Кращих працівників області керівництво Хмельниччини нагородило почесними грамотами та цінними подарунками під час офіційної частини.

Музичні вітання усім, хто завітав до Теофіпольського павільйону, отримували від колективу художньої самодіяльності Теофіпольськького МБК.

         До павільйону Теофіпольців завітали і керівники області: голова облдержадміністрації В.Ядуха та голова облради М.Дерикот. Перші особи хмельницького краю спілкувалися з керівниками району: головою РДА В.Довжуком та головою райради В.Лебединським про розвиток сільського господарства в районі.

         Цього ж дня на майдані Незалежності розгорнулася виставка «Кращі товари та послуги Хмельниччини», в якій взяли участь всі підприємства-учасники Конкурсу регіонального етапу. Після урочистого відкриття і привітань була перерізана синьо-жовта стрічка, і хмельничани вирушили до прилавків. Виставка порадувала споживачів багатством асортименту. Поруч із смачними наїдками на розсуд конкурсної комісії, яку очолив заступник голови облдержадміністрації Микола Катеренчук, були представлені вікна, вироби зі скла, дитячі іграшки, постільна білизна, продукція виробничо-технічного призначення.

Після завершення виставки відбулась церемонія нагородження учасників конкурсу. Сьогодні радість з переможцями розділив Віце-прем'єр-міністр України - Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Вітав учасників конкурсу, хмельничан та гостей обласного центру і голова Хмельницької ОДА В.Ядуха. Активну участь в роботі виставки та урочистостях взяв  голова обласної ради М.Дерикот.

Далі делегація з Теофіпольщини побувала в музично-драматичному театрі ім. М.Старицького на урочистому зібранні, присвяченому 75-ій річниці утворення Хмельницької області. Віце-прем'єр-міністр України — Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко зачитав вітання від Президента В.Януковича. Вітальну естафету підтримали і очільники подільського краю В.Ядуха та М.Дерикот.

Наші земляки, Герой України В.Петринюк та депутат обласної ради В.Мастій отримали з рук Віце-прем'єр-міністра України — Міністра соціальної політики Сергія Тігіпка, голови Хмельницької облдержадміністрації В.Ядухи та голови облради М.Дерикота ювілейні відзнаки «75 років Хмельницької області», а депутат районної ради В.Шуляк – Орден «За заслуги» ІІІ ступеня.


 
Переглядів: 1054 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz