lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Серпень » 27 » Акція «Готуємо дітей до школи»
12:46
Акція «Готуємо дітей до школи»

Кожна дитина має право на навчання та забезпечення всім необхідним. Особливо діти, які в силу низки причин опинилися в складних життєвих обставинах. Так, з 4 серпня по 30 серпня 2015 року у Теофіпольському районі  проводилася благодійна акція «Готуємо дітей до школи». Головною метою якої є забезпечити дітей із соціально незахищених верств населення всім необхідним напередодні навчального року. Головним чином, це стосується школярів з числа дітей учасників АТО та переселенців, дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають під соціальним супроводом. Координатором акції в нашому районі є Служба у справах дітей та Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Меценатство та благодійність завжди вважаються у суспільстві найблагороднішою й найпочеснішою справою. Особливо, коли це стосується дітей, які потребують сторонньої допомоги. Спонсорами даної акції виступили Теофіпольський волонтерський рух «Патріот», який закупив канцелярські товари та приладдя, а також Теофіпольське відділення мережі магазинів «Офіс – Центр». У рамках даного заходу працівники магазину «Офіс – Центру» провели у себе акцію «Не будемо байдужими до дітей», де було зібрано 14 рюкзаків для повторного використання та канцелярське приладдя для дітей даної категорії.

63 дітей отримали посильну допомогу при підготовці до нового навчального року. Така допомога стала справжнім подарунком для школяриків, а для їхніх батьків фінансовою підтримкою.

Хочемо подякувати всім небайдужим людям за співчутливе ставлення до малозабезпечених сімей, адже Ваша доброта та милосердя буде корисною кожній  дитині.

 

Служба у справах дітей райдержадміністрації

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

 

Переглядів: 624 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz