lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Червень » 10 » Американські інвестиції стануть ще одним захисним щитом для України
11:13
Американські інвестиції стануть ще одним захисним щитом для України

«Найкраща відповідь президенту Путіну – показати, що Україна – це успішна і процвітаюча європейська держава, яка підтримується США», - підкреслив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк в інтерв’ю каналу CNN у ході робочого візиту до Вашингтона.
Арсеній Яценюк підкреслив, що Уряд України провів «важкі й болючі реформи»: «Ми хочемо зробити країну кращою. Ми хочемо поліпшити інвестиційний клімат».
Він закликав інвесторів із США приходити в Україну: «Американські інвестори в Україні стануть ще одним захисним щитом. Це шлях, як підняти нашу економіку і зробити Україну історією успіху», - наголосив Глава Уряду.
Арсеній Яценюк привітав рішення Уряду США направити до України військових для проведення тренувальної місії бійців української Нацгвардії, а також надати технічну допомогу у вигляді електронного оснащення: «Але нам потрібно більше, насамперед – оборонювальна зброя, аби зупинити Росію».
«Росія постачає терористам сотні танків, сотні гармат, сучасну артилерію, навіть SA-11, SA-15 та SA-22. Понад 10 тисяч російських військових є на території України. І 30 тисяч очолюваних Росією терористів, тренованих російською ФСБ та російською армією», - сказав він.
Глава Уряду наголосив, що президент Путін «бореться не тільки з Україною – він бореться з усім вільним світом»: «Потрібно усвідомити, що Росія становить загрозу для США, ЄС та світового порядку».
Єдине вирішення для деескалації ситуації, яке є сьогодні на порядку денному, наголосив він, - на сьогодні – це Мінські домовленості: «Але щоб зробити це вирішення реальним і щоб виконати Мінські домовленості, ми повинні підкріпити дипломатичні зусилля сильною українською армією».
Арсеній Яценюк підкреслив, що США - лідер вільно світу: «США - країна справжньої демократії, справжніх прав і свобод. Тож ви маєте боронити світ, ви маєте захистити світ, ви маєте підтримати Україну, адже ми маємо такі самі цінності та поділяємо такі самі ідеї».
Він наголосив на необхідності зберегти єдність між ЄС та США і «діяти сміливо, мудро та спільно проти російської агресії»: «Вільний світ має зупинити російську агресію і змусити Росію заплатити ціну та дотримуватися міжнародного права».

Переглядів: 500 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz