lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Квітень » 9 » Арсен Аваков зустрівся із представниками НАТО в Україні
16:03
Арсен Аваков зустрівся із представниками НАТО в Україні

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та директор офісу НАТО в Україні Марчін Кожіел обговорили перспективи держави на шляху до членства у європейській системі безпеки.
За словами Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, зустріч відбувається у той момент, коли українське суспільство як ніколи хоче зближення з НАТО, коли необхідно переходити від слів до справи.
«Ті реальні кроки, які ми робимо, будуючи наш діалог, мають привести до якихось відчутних результатів у найближчому майбутньому», – підкреслив глава МВС.
Арсен Аваков також зазначив, що останні приклади агресії та сепаратистських дій Російської Федерації дають багато інформації, в тому числі – і для жителів сходу України, для того, щоб робити вибір моделі захисту та оборони.
За словами Арсена Авакова, він добре розуміє сьогоднішню ситуацію у взаємовідносинах України і НАТО, тож ясно усвідомлює, що сьогодні НАТО не готове обговорювати перспективи України в цій організації. Проте якщо такі перспективи є, то говорити про них треба саме зараз.
«Ці переговори безумовно мають бути на найвищому рівні. Нам належить робити все, щоб бути до цього готовим, мати комунікацію та виконувати всі програми, які в нас намічені, і які достатньо важливі», – підкреслив Міністр внутрішніх справ України.
За словами директора офісу НАТО в Україні Марчіна Кожіела, країни-члени НАТО об’єднані у своєму засудженні військової інтервенції Росії в Україну та порушення її суверенітету і територіальної цілісності.
«Мета нашої сьогоднішньої зустрічі – подвійна: довідатися стратегічну оцінку тієї ситуації, яка відбувається на території України, та шляхи її вирішення. По-друге, Міністерство внутрішніх справ було активним партнером НАТО. Сьогодні висока політична динаміка і такий важливий момент, тож нам треба робити все, щоб розширити практичне співробітництво у секторі безпеки», – зазначив представник НАТО в Україні.
Учасники зустрічі обговорили перспективи України на шляху до членства у європейській системі безпеки.

За матеріалами Урядового порталу

 

Переглядів: 546 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz