lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Серпень » 1 » Асоціація з ЄС - це стратегічний вибір України
12:31
Асоціація з ЄС - це стратегічний вибір України
Всі зусилля керівництва України спрямовані на підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Про це заявив Перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов у Берліні під час зустрічі з Федеральним міністром закордонних справ ФРН Гідо Вестервелле.
«Україна знаходиться на ключовому етапі свого шляху, яким повинен стати листопадовий саміт ЄС у Вільнюсі. Асоціація з Європейським Союзом - це наш цивілізаційний вибір. Сподіваємося на те, що Німеччина скаже своє вагоме слово на користь асоціації», - зазначив Сергій Арбузов.
Він підкреслив, що сьогодні зусилля керівництва України спрямовані на виконання домовленостей Саміту Україна-ЄС та рекомендацій Ради ЄС для забезпечення підписання Угоди.
Серед основних пріоритетів української влади: удосконалення законів про вибори, реформа системи правосуддя та правоохоронних органів, боротьба з корупцією, покращення ділового клімату, виконання Порядку денного асоціації.
«Прийнято низку антикорупційних законів, внесено зміни до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів. Уряд послідовно працює над створенням комфортних умов для ведення бізнесу в Україні», - підкреслив Сергій Арбузов.
За його словами, Україна розглядає ФРН як важливого партнера, беручи до уваги вагому роль Берліна в ЄС.
У свою чергу Гідо Вестервелле завив, що Німеччина стратегічно зацікавлена в європейському розвитку України. Була висловлена впевненість у результативності Саміту Східного партнерства у Вільнюсі, визначальним результатом якого має стати підписання Угоди про асоціацію. У зв'язку з цим керівник зовнішньополітичного відомства ФРН позитивно оцінив зусилля Уряду України, спрямовані на виконання критеріїв, необхідних для підписання Угоди.
Нагадаємо, що урядова делегація на чолі з Першим віце-прем'єр-міністром України Сергієм Арбузовим перебуває у Федеративній Республіці Німеччина з робочим візитом. Після спілкування з Міністром закордонних справ ФРН Сергій Арбузов сьогодні проводить робочу зустріч з Віце-канцлером, Федеральним міністром економіки і технологій Німеччини Філіппом Рьослером, на якій сторони обговорюють стан економічного співробітництва України та Німеччини, перспективи розвитку торговельно-економічного потенціалу.
А ввечері Перший віце-прем'єр зустрінеться з представниками найбільших компаній ФРН. З ними Сергій Арбузов обговорить питання співпраці між бізнесом обох країн, поліпшення інвестиційного клімату в Україні та кроки, які здійснює для цього українська влада.
Переглядів: 542 | Додав: andriy | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz