lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 7 » Автомобілі отримали двадцять четверо подолян з особливими потребами
12:39
Автомобілі отримали двадцять четверо подолян з особливими потребами
Ключі і пакет документів на автомобілі новоспеченим власникам на центральному майдані області вручив голова облдержадміністрації Василь Ядуха. Звертаючись до присутніх, очільник краю наголосив на соціальній спрямованості політики діючої влади: «Незалежно від непростої економічної ситуації, у якій перебуває наша держава, як і країни Європи, Президент України Віктор Янукович  неодноразово наголошує про соціальний захист і забезпечення усім необхідним людей з особливими потребами, тих, завдяки яким Україна сьогодні живе під мирним небом. Увагу і піклування держави мають відчувати люди, які опинилися в складних життєвих обставинах –  це діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, малозабезпечені, інваліди, ветерани, усі малозахищені верстви населення».  
Сьогодні 12 автомобілів отримали інваліди війни, які безпосередньо брали участь у бойових діях під час Великої Вітчизняної війни та перебувають в першочерговій черзі; 7 -  інваліди війни та ЧАЕС, які перебувають в позачерговій черзі;  ще 5 авто - інваліди загального захворювання та дитинства, які перебувають в загальній черзі. Ціна на автомобіль Geely (CK) - 60 900 грн.; Geely (CK-2) MR7151A  (комплектація 301) з ураженням правої або лівої ноги - 68 050 грн.; Geely (CK-2) MR7151A  (комплектація 303) з ураженням обох ніг - 70 050  грн. На обліку для забезпечення автотранспортом в області перебуває 3 867 осіб. «Якщо порахувати за три роки, то в області видано 355 автомобілів. Усі б хотіли отримати транспорт за один день, адже переважна частина тих, хто перебуває у черзі – люди поважного віку, але у держави немає такої можливості. Разом з тим це питання в порядку денному серед ключових», - сказав Василь Ядуха.  Він також наголосив, що реалізація соціальних ініціатив Глави держави вкотре доводить правильність курсу розпочатих реформ. Лише впродовж 2012 року чотири рази підвищувалася пенсія, на що додатково спрямовано з державного бюджету тільки нашій області 700 мільйонів гривень. І у поточному році щомісячно в пенсійних виплатах збережено підвищення 2012 року, на їх фінансування спрямовується понад 55 мільйонів гривень. У 2013 році збільшено видатки з державного бюджету на підвищення розміру державної допомоги соціально-незахищеним сім’ям на 390 млн. грн. у порівнянні до 2011 року.
Сьогодні в області більше 4 тисяч осіб стоять на черзі для забезпечення житлом. Це інваліди ВВв, учасники ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, воїни-інтернаціоналісти. «За останні три роки саме з ініціативи нової влади інвалідам ВВв виділено 56 квартир. На 2013 рік закладено більше 3 мільйонів гривень на придбання ще 15 квартир.  Проте, уявіть собі, що у 2008-2009 роках не було забезпечено житлом жодного інваліда Великої Вітчизняної війни. Чорнобильцям виділено 11 квартир у минулому році, закладено більше 3 мільйонів гривень ще на 10. Восьмеро воїнів-інтернаціоналістів отримали ключі від власного житла, на поточний рік заплановано використати на придбання квартир 2,9 мільйонів гривень. Робота у даному напрямі триватиме і надалі», - підкреслив голова адміністрації.  
Особлива увага приділяється ветеранам Великої Вітчизняної війни. Згідно з дорученням Президента України щодо святкування чергової річниці Великої Перемоги, інвалідам І, ІІ, ІІІ групи, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, виплачені збільшені допомоги, по багатьох категоріях вдвічі, а то й більше разів.
«Хочу розділити з вами цю радість і передати найкращі вітання від Президента України Віктора Януковича, який дав доручення Уряду держави , щоб соціальна складова бюджету 2014 року була головною. Тобто всі питання і позиції  соціального захисту населення носитимуть першочерговий характер. Обласні органи влади й надалі робитимуть усе можливе, аби люди з особливими потребами відчували увагу і турботу. Я вірю, що усі разом ми здатні зробити так, щоб покращувався добробут  кожної родини», - сказав Василь Ядуха.
Вручаючи ключі подолянам, він бажав міцного здоровя, аби багато років користуватися автомобілем.
Переглядів: 649 | Додав: andriy | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz