lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 11 » День захисника України
12:58
День захисника України

Сьогодні у Теофіполі проведено урочистості з нагоди Дня захисника України, за участю голови райдержадміністрації Юрія Маєвського, першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського, заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун, представників місцевого самоврядування, громадських організацій, трудових колективів, громадськості району.

Урочисту частину свята складав благодійний святковий концерт «Ми - твої захисники, Вітчизно!» на площі Героїв Майдану смт Теофіполя, за участю учасників художньої самодіяльності районного будинку культури. Також, біля кінотеатру «Україна», представлено виставку декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, літератури, архівних документів та концерт духової музики.

На святі була присутня головний лікар Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, заслужений лікар України Крупа Тетяна Василівна. Голова Теофіпольської райдержадміністрації Юрій Францович разом з Тетяною Василівною привітали переможців районних та обласних конкурсів з художньої самодіяльності та вручили Грамоти та Подяки районної державної адміністрації кращим працівникам району.

На площі діяли благодійні ярмарки: продаж домашньої випічки, молочних продуктів (організована представниками сільських та селищних рад району), продаж фермерськими господарствами сільськогосподарської продукції. Кошти зібрані від продажу продукції підуть на підтримку воїнів АТО.

Святкування продовжено проведенням спортивних змагань на стадіоні селища.

Нагадаємо, День захисника України — державне свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Переглядів: 620 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz