lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Червень » 3 » Благодійний велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!»
09:38
Благодійний велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!»

 Люди з вадами зору в Україні щодня стикаються з численними труднощами, змагаючись за гідне життя. Вони зазнають дискримінації в непристосованих магазинах, громадському транспорті, на вулицях і в державних установах. Незрячі мають обмежені можливості освіти, як наслідок – проблема з працевлаштуванням. Все це призводить до загального виключення людей з вадами зору з життя українського суспільства і спричиняє ізоляцію незрячих у їхніх домівках, несприйняття з боку громадськості. В результаті, сформувалось хибне уявлення про обмеження та потенціал людей із обмеженими можливостями, зокрема людей із вадами зору.
Львівська міська молодіжна громадська організація «Інститут українських студій» та громадська організація «Академія прав людини імені Святого Івана Боско» організовують перший в Україні Благодійний велопробіг за участю молоді з вадами зору «Бачу! Можу! Допоможу!», який триватиме з 13 червня - 15 липня 2015 року.
Організатори мають на меті привернути увагу громадськості до проблем людей із вадами зору та показати можливі шляхи їх вирішення, залучаючи до цього незрячу молодь як активних громадян нашої країни, а також зібрати пожертви на купівлю необхідного обладнання і на загальне переоблаштування бібліотеки-філії №18 у місті Львові в «Сенсотеку» - громадський простір, спроектований для спільного відпочинку і дозвілля зрячої і незрячої молоді.
Запропонований проект — це тридцятидводенний велопробігу що має на меті змінити суспільну думку щодо можливостей і потенціалу людей з інвалідністю. Разом зі зрячою людиною спереду та незрячою позаду велосипеда-тандема, ми проїдемо більше 2000 км територією Західної та Центральної України. У ході проекту буде проведено благодійний збір коштів на ремонт, облаштування та створення "Сенсотекн" на базі міської бібліотека № 18 у м. Львові.
Крім цього, буде діяти адвокасі-кампанія "Бачу! Можу! Допоможу!", яка має на меті допомогти людям з інвалідністю стати «видимими» для громадськості, сприяти соціальній інтеграції незрячих як активних громадян і забезпечувати повагу прав людини незалежно від фізичних можливостей особи. У рамках кампанії, буде проведено ряд заходів, серед яках театральні покази, виставки, концерти, інсталяції, тощо.
Проект проводиться у вшанування Світлої пам'яті Миколи Пеха, якому належить ідея проведення велопробігу. Він активно працював над П втіленням ще у 2011 - 2012 роках. Микола втратив зір у віці 12 років, проте усе своє життя від вражав людей своєю наполегливістю, активністю, обізнаністю та любов'ю до життя.
Львівська міська молодіжна громадська організація «Інститут українських студій» уже мас досвід успішної реалізації подібних проектів. Зокрема у 2006 році було проведено Всеукраїнський благодійний марафон «Пробіг заради дітей» під час якого було зібрано $50 000. Усі гроші були витрачені для закупівлі обладнання у пологові будинки м. Львова.

Переглядів: 717 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz