lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Січень » 31 » Будьте обачні в Інтернеті!
12:47
Будьте обачні в Інтернеті!
В наше життя стрімким вирієм увірвались  сучасні технології, які не завжди піддаються освоєнню  людям старшого віку, проте діти засвоюють їх за мить без всяких труднощів. Дорослі не можуть натішитись, які розумні в них чада ростуть, обдаровуючи їх ноутбуками, планшетами, смартфонами,  підключають доступ до мережі Інтернет.  Народна мудрість говорить: «Чим би дитя не тішилось, аби не плакало» тай головне , що вдома в полі зору батьків. Але батьки та їх розумні діти й гадки не мають на яку небезпеку  наражаються.  
Саме таку проблему було висвітлено фахівцем із соціальної роботи Качан Л.В. 29.01.2014р на виховному заході: «Як не стати жертвами шахрайства, торгівлі людьми, викрадення з метою шантажу  чи отримання викупу через мережу Інтернет» в Святецькій ЗОШ І – ІІІ ступенів серед учнів 5,7,9 класів. Метою цього заходу було ознайомлення учасників з ризиками, які існують в мережі Інтернет та формування навичок дотримання правил безпечної поведінки в мережі.
Захід розпочався з розминки, завдяки якій діти змогли порівняти різницю між живим спілкуванням та віртуальним. Віртуальне спілкування несе небезпеку стати жертвою таких страшних злочинів, як викрадення з метою видалення людських органів, торгівлі людьми, шантажу чи отримання викупу. Розглядались різні види  Інтернет – шахрайства, їх принципи дії та ризики стати їх жертвою.
Дітям було роз’яснено,  що ці злочини важко розкривати так як жертва добровільно надає конфіденційну інформацію про себе та своїх рідних. Виклавши хоча б один раз  ту чи іншу  інформацію в мережу видалити її звідти буде  не можливо.
Цей захід закликав дітей бути обережними в спілкуванні з незнайомими людьми та не бути надто відвертими,  пам’ятати, що десь тут в павутині мережі Інтернет причаїлась небезпека.

Теофіпольський районний центр соціальних служб
для сім"ї, дітей та молоді



 
Переглядів: 689 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz