lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Лютий » 26 » Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів виповнилося 10 років
17:22
Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів виповнилося 10 років

26 лютого в приміщенні центру соціальної реабілітації відбулося свято з нагоди 10-ї річниці з часу свого заснування.

З привітаннями та подарунками до дітей та батьків прийшли голова Теофіпольської районної державної адміністрації Юрій Маєвський, голова районної ради Андрій Петринюк. Вихованці закладу зустрічали гостей запашним короваєм.

Юрій Францович у своєму виступі, зокрема, відзначив, що такий центр необхідний для району, тут працюють самовіддано люди, які опікуються особливими дітьми.

За 10 років роботи центру реабілітаційні послуги в ньому отримали десятки дітей Теофіпольського району, які народилися з фізичними обмеженнями або вадами. Саме в центрі їм допомагають адаптуватися до життя, саме тут підтримують батьків та вселяють надію на покращення показників здоров'я їхніх дітей. Це заклад, про який так довго мріяли батьки дітей з особливими потребами. Спеціально для них створені затишні кабінети, придбані комфортні меблі, необхідні тренажери.

Для створення якнайкращих умов для маленьких вихованців багато зусиль доклали його працівники, керівники органів державної влади та місцевого самоврядування, меценати, благодійники, депутати. Кожна дитина, яка потрапляє до центру, проходить курс реабілітації, який є індивідуальним для кожного маленького вихованця. Це копітка і трудомістка робота, яка вимагає багато сил, наполегливості й терпіння. У центрі багато уваги приділяється творчості дітей, яка демонструється дітьми у театралізованих виставах при урочистостях.

Подякували працівникам центру соціальної реабілітації за їх роботу і щире вболівання за долю дітей з особливими потребами депутат районної ради Володимир Пицюк і начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Лебідь.

Учасників свята порадували своєю творчістю народний хор Кунчанського будинку культури «Розмай» та учні Кунчанської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Переглядів: 484 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz