lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Жовтень » 1 » Через аномально холодну осінь в області раніше розпочався опалювальний сезон
17:39
Через аномально холодну осінь в області раніше розпочався опалювальний сезон
Під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула відбулася Всеукраїнська селекторна нарада з питань готовності підприємств паливно-енергетичного комплексу, об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період. Олександр Вілкул дав завдання пришвидшити підключення об’єктів соціальної сфери та житлових будинків до тепла через аномально холодну осінь. Від Хмельниччини участь у нараді взяв голова облдержадміністрації Василь Ядуха.
«За моїм завданням в усіх без винятку регіонах розпочато заповнення систем опалення та теплових мереж теплоносієм для прокачки системи», - сказав Олександр Вілкул. Він зазначив, що за даними Укргідрометцентру на цьому тижні середньодобова температура повітря буде нижчою за 8 градусів по Цельсію три доби поспіль у 20-ти регіонах, серед них і Хмельниччина. «Тому в цих регіонах опалювальний сезон має початися раніше, ніж 15 жовтня, яке є стандартом до початку опалення. Також, враховуючи низькі температури повітря в нічний час, до 5 жовтня усі заклади соціальної сфери повинні бути забезпечені теплом в усіх регіонах», - сказав Олександр Вілкул.
Як наголосив у ході селекторної наради голова облдержадміністрації Василь Ядуха, область повністю готова до опалювального сезону: «Готові усі 584 котельні, більше 4,5 тисячі житлових будинків, теплові мережі, водопровідно-каналізаційне господарство. Звичайно, не все зроблено, що хотілося б, але те, що планувалося замінити і оновити - виконано. Також необхідні підготовчі роботи завершено у 833 загальноосвітніх навчальних закладах , 737 дитячих садочках і 73 лікарнях. Усі підприємства теплокомуненергетики заключили угоди з НАК «Нафтогаз України».
Фактично, в області опалювальний період уже розпочався. Зроблено пробні запуски газу в першу чергу в частині лікарень, перинатальному центрі, онкодиспансері, дитячих лікарнях. Запущені у дію твердопаливні котли у дитячих садочках і загальноосвітніх школах. Вже запрацювали 28 котелень, тепло подали у 99 дитячих закладів та 8 лікарень краю.
«Оскільки температура повітря середньодобова є нижчою по Цельсію, перед нами стоїть завдання в найближчі дні подати тепло в заклади соціальної сфери – школи, дитячі садочки, лікарні і, звичайно, робити пробні запуски тепла в багатоквартирні будинки. І таке доручення сьогодні дано головам міст обласного значення. До 5 жовтня будуть підключені заклади соціальної сфери, і одразу тепло подаватиметься в багатоповерхівки», - сказав голова адміністрації.
Також в області готові до роботи в зимовий період 195 одиниць спеціальної техніки, заключено угоди на залучення ще 145 машин. Посипочний матеріал комунальники краю заготовили у повному обсязі, по лінії «Облавтодору» ця робота буде завершена впродовж найближчого тижня.
У ході селекторної наради Василь Ядуха порушив перед Віце-прем’єр-міністром питання, яке, за його словами, є проблемним не тільки для Хмельниччини. Справа в тому, що Державне агентство автомобільних доріг України не розрахувалося із службою автомобільних доріг в Хмельницькій області, люди не отримали заробітну плану. Олександр Вілкул обіцяв сприяти у якнайшвидшому вирішенні питання.
Переглядів: 437 | Додав: andriy | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz