lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Вересень » 12 » Черговий раз Хмельниччина відправляє допомогу жителям Сходу
14:11
Черговий раз Хмельниччина відправляє допомогу жителям Сходу

Вже вдруге на звернення Червоного Хреста жителі Хмельницької області надають гуманітарний вантаж для тих, хто постраждав від військових дій на Сході країни.

Цього разу вага гуманітарного вантажу, який відправляється у селище Рубіжне Луганської області, складає 22 тонни. Подоляни привезли засоби гігієни і продукти, серед яких: овочі, олія, борошно, а також свячену воду з Почаєва. Усе буде розподілено між мирним населенням та пораненими. 

«До мене звернулося Товариство Червоно Хреста з проханням посприяти в зборі, організувати зберігання, складування, відвантаження гуманітарної допомоги для жителів Донецької та Луганської областей, які постраждали від військової агресії. Ми залучили одне з товариств області, яке надало складське приміщення. І по мірі накопичення гуманітарної допомоги ця робота буде продовжуватися. З районів звозять продукти, тут все буде сортуватися та відвантажуватися на схід.» - сказав голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.

Він відмітив активну позицію жителів області, які долучилися до такої важливої справи.

Разом з гуманітарним вантажем, військовим, які зараз боронять нашу землю, передали листа від 10-річної дівчинки, яка написала: «Я дуже хочу, щоб кожен солдат із зони АТО повертався живим додому, щоб на всьому світу був тільки мир, кріпіться та боріться за нашу Україну».

         За весь період ескалації конфлікту підприємствами, установами, фізичними та юридичними особами, громадськими організаціями та волонтерами області для допомоги Збройним Силам України, Національній гвардії, Прикордонній службі України та іншим військовим формуванням надано допомогу на загальну суму близько 20 млн. грн., з них грошової допомоги на суму більше 9 млн. 600 тис. гривень. Придбано 353 бронежилети, 59 кевларових шоломів, тепловізори, радіостанції, акумуляторні батареї для військової техніки, закуплено військове обмундирування, натільну білизну та предмети першої необхідності на суму 698,4 тис. грн., зібрано 360 тон продуктів харчування та овочів на загальну суму 1 млн. 752 тис. грн., придбано броньований автомобіль «Volkswagen», медичними закладами зібрано 1500 літрів крові.

В якості благодійної допомоги передано енергообладнання, дизельні генератори, військові аптечки, біноклі, прилади нічного бачення, коліматорні приціли, лазерні дальноміри, спальні мішки, матраци, ковдри, комп’ютерну техніку, будівельні матеріали, меблі тощо. Підприємствами області за власні та зібрані кошти постійно проводиться ремонт військових транспортних засобів та військової техніки.

 

 

Управління інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю ОДА

 

Переглядів: 488 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz