lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Червень » 26 » Звернення голови райдержадміністрації Юрія Маєвського напередодні Дня Конституції України
10:31
Звернення голови райдержадміністрації Юрія Маєвського напередодні Дня Конституції України

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії нашого народу. Україна обрала шлях незалежного розвитку, закріпила це в Конституції, підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу. Одним із основних принципів якої є забезпечення прав та свобод людини і громадянина.

Основний Закон наголошує на абсолютній цінності життя, здоров’я, гідності, честі, безпеки та недоторканності людини, є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

"Зараз наша країна переживає нелегкі часи. На порозі нові реформи та зміни у державі та українському суспільстві. Оголошено курс на децентралізацію влади, для громадського обговорення пропонуються зміни до Конституції України (щодо децентралізації влади) та Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Пам’ятаймо, що демократичний розвиток ніколи не був легким, тож наберемося терпіння та віри у те, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна буде назвати конституційно розвиненою та правовою європейською державою.

Будуючи нову незалежну державу, кожен із нас є творцем її історії, адже Основний Закон відкриває можливості для реалізації прав і свобод людини.
За моєї ініціативи, напередодні свята, пофарбовано в жовто-блакитні кольори та впорядковано  автобусні зупинки району. Сьогодні, як ніколи, варто пробуджувати в людях  почуття патріотизму, гордості за свої національні цінності. І зупинки у відповідних  кольорах є символом української державності.

На передодні свята щиро бажаю усім міцного здоров’я, щастя та достатку, рідної землі під ногами та мирного неба над головою, натхненної праці та успіхів задля розбудови стабільної і процвітаючої України».

 

Голова райдержадміністрації                                                                  Юрій Маєвський

 

Переглядів: 596 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz