lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Липень » 8 » День родини
15:59
День родини
8 липня, в рамках виконання соціальних ініціатив  Президента України щодо створення нормальних умов виховання кожної дитини та з нагоди „Дня родини”, перший заступник голови Теофіпольської районної державної адміністрації Петро Вільшинський, заступник голови районної ради Олена Лопушанська, директор Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Руслана Чоха та начальник служби у справах дітей при РДА О.Федорук  побували в родині Мусіюк, яка виховує чотирьох неповнолітніх дітей. В ході відвідування сім'ї, представники району ознайомились з умовами, в яких проживають неповнолітні діти задля вирішення проблемних питань, привітання та вручення подарунків з нагоди „Дня родини”.
Вітаючи багатодітну сім’ю перший заступник зазначив, що метою діяльності влади на районному рівні є створення, підримка та забезпечення нормальних умов для виховання дітей.
Родина Мусіюк  виховує 4 неповнолітніх дітей( Мусіюк Ілону Леонідівну-2005р.н.,Мусіюк Катерину Леонідівну –2006 р.н.,Мусіюк Іллю Леонідовича-2008р.н.,та Мусіюк Дмитра Леонідовича-2010р.н.). Дана сім'я переїхала в с Новоставці із с. Волице Польова. Мусіюк Олена Анатоліївна (1988р.н.)- матір-одиначка,  працює робітницею на зернотоці.
За результатами  інспектування  сім’я  Мусіюк була занесена до Місцевого банку сімей в складних життєвих обставинах, і протягом року здійснюється сільською радою та фахівцем із соціальної роботи   контроль за життєдіяльністю родини.
05.08.2011р. Теофіпольською ССД було вилучено дітей з даної сім’ї та направлено 3 дітей в притулок для дітей служби у справах дітей Хмельницької ОДА, а 1 дитину в Хмельницький обласний будинок дитини «Берізка».
Через 3 місяці дітей було направлено в Хмельницький дошкільний дитячий будинок спеціального призначення.
Після відібрання дітей Олена переїхала на постійне місце проживання в с.Новоставці, Теофіпольського р-ну до матері, а батько дітей пішов жити в іншу сім'ю.
З липня 2012 року з даною сім'єю розпочала працювати фахівець із соціальної роботи ТРЦСССДМ, яка поставила за мету: налагодити стосунки в родині, поліпшити соціально побутові умови та повернути дітей в сім'ю.
Завдячуючи наполегливій, кропіткій роботі сільської ради та працівників  Теофіпольського районного центру соціальних служб для  сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей Теофіпольскої  РДА  поступово відбувалися позитивні зрушення: Олена влаштувалася в місцеве господарство робітницею  на зерновому тоці, сплатила аліменти на дітей,  було придбано речі та іграшки, зроблено поточний ремонт будинку, який наймає сім’я.
Тому на засіданні комісії з захисту прав дітей  аргументовано доведено необхідність повернення дітей у сім'ю і рішенням суду 4 неповнолітніх дітей було повернуто Мусіюк Олені. Завдяки районній владі діти повернулися в сім’ю.
З даною  родиною   постійно проводиться  профілактична робота. Під час відвідувань  сільською радою разом  із центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Теофіпольської  РДА, відмічено ряд позитивних змін у сім’ї. В будинку , який наймає родина, прибрано, діти доглянуті. Родина завела домашнє господарство,  утримують корову, птицю, засадили присадибну земельну ділянку,   діти  відвідують школу та дитячий садок. Мати приділяє дітям належну увагу , займається з ними малюванням, читає дітям казки.
В даний час працівники сільської ради  та фахівець із соціальної роботи активно співпрацюють  з даною сім'єю, допомагають порадами, у оформленні всіх видів  грошових допомог.
 
Переглядів: 843 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz