lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Січень » 23 » День Соборності та Свободи України
10:20
День Соборності та Свободи України
22 січня український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії – День Соборності та Свободи України, свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу – Українську Народну Республіку.
Цьогоріч в цей день на межі с.Лисогірка Теофіпольського району та с.Осники Лановецького району відбулась громадсько-політична акція до 94-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західно – Української Народної Республіки за участю громадськості Теофіпольського та Лановецького районів.
В склад делегацій входили голова, заступники голів райдержадміністрацій, голови районних рад, начальники відділів, управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрацій. На кордоні двох областей делегації районів обмінялись запашними короваями та вирушили на урочистості, які відбувались в Лановецькому будинку культури.
В м.Ланівці керівництво районів поклали корзини квітів до пам’ятників Борців за свободу і незалежність України та Володимиру Великому.
З нагоди Дня Соборності присутніх привітали голова Теофіпольської райдержадміністрації Володимир Довжук та голова Лановецької райдержадміністрації Віктор Морозюк. Зокрема, Володимир Віталійович наголосив: «Сьогодні, в період системних реформ, ми маємо бути як ніколи єдиними. Модернізація країни, розбудова рідного краю потребують консолідації усього суспільства, а ще – Свободи – для творчості, для вільного вираження українського Соборного Духу, для вільної праці, інноваційних  підходів, геніальних ідей. Тільки всебічний діалог, бажання чути й розуміти одне одного та творча праця приведуть нашу країну і кожного з нас до успіху. Тільки об'єднана і вільна Україна може на рівноправних умовах увійти до співдружності європейських держав. Для кожного громадянина України настав час усвідомити себе повноцінним господарем держави – вимогливим до влади, втім непасивним у своїх очікуваннях, а діяльним для власного добробуту. Ми зобов’язані постійно пам’ятати, що РАЗОМ - МИ СИЛА!»
Також всіх присутніх піснями та щедрівками привітали учасники художньої самодіяльності Теофіпольського та Лановецького будинків культури.
По закінченні урочистостей представники двох районів біля будинку культури утворили «живий ланцюг» як символ духовної єдності людей східних і західних земель України, як запорука існування єдиної, соборної України.
 
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації
Переглядів: 801 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz