lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Жовтень » 1 » День ветерана та Міжнародний день людей похилого віку
15:36
День ветерана та Міжнародний день людей похилого віку

         1 жовтня Україна відзначає День ветерана та Міжнародний день людей похилого віку. Символічно, що відзначення свят відбувається в один день. Адже ветерани війни і праці, пенсіонери зробили неоціненний внесок у становлення та розвиток Української держави. Їм випала доля боронити рідну землю від фашистських загарбників, відбудовувати зруйновані міста і села у повоєнні роки, зміцнювати економічний, культурний та інтелектуальний потенціал незалежної держави.

         З нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в Теофіпольському районі проведено ряд заходів по вшануванню вищевказаних верств населення.

 В цей день голова райдержадміністрації Володимир Довжук та голова районної ради Віктор Лебединський у приміщені музичної школи щиро привітали присутніх ветеранів з міжнародним днем людей похилого віку. Побажали міцного здоров’я, благополуччя, активного довголіття, а учасники художньої самодіяльності районного будинку культури підготували для ветеранів тематичний захід, порадувавши їх задушевними піснями та добрим словом.

        Також відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана у Базалійському будинку-інтернаті для людей похилого віку. Мешканців будинку-інтернату також тепло привітали голова райдержадміністрації Володимир Довжук та начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Лебідь, які вручили жителям будинку-інтернату квіти та подарунки. Учні Базалійської ЗОШ І-ІІІ ст. підготували ветеранам святковий концерт.
Переглядів: 905 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz