lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Жовтень » 3 » Держава робить все для посилення армії - Президент
17:24
Держава робить все для посилення армії - Президент

У рамках робочої поїздки до Львівської області Президент України Петро Порошенко відвідав Академію Сухопутних військ Збройних Сил України імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Звертаючись до військовослужбовців, Президент зазначив, що Україна, можливо, переживає сьогодні найскладніший етап у житті держави – весь український народ захищає територіальну цілісність, суверенітет та незалежність.

Президент відзначив особливу роль військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичний операції. «Успіх кожної операції залежить від професійної підготовки та особистих якостей військових», - наголосив Президент.

Петро Порошенко відзначив внесок Академії Сухопутних військ у формування нового покоління військових. За час ведення бойових дій 62 офіцери-випускники Академії відзначені державними нагородами, серед яких – Герой України Євген Зеленський. «Впевнений, що на таких прикладах мають виховуватися нові покоління українських героїв», - сказав Президент.

Першочерговим завданням держави Петро Порошенко назвав реформування оборонного сектору. «До кінця року до Парламенту буде передано план, яким чином нам реформувати оборонний сектор, значно підвищити ефективність Збройних Сил і силових підрозділів, як зробити їх добре забезпеченими, мобільними та високооснащеними», - повідомив Президент.

На переконання Глави держави, необхідно змінювати застарілі підходи у підготовці Збройних Сил та використовувати нові методи, які застосовуються країнами НАТО. Саме для цього, зазначив Президент, затверджено спеціальні програми підготовки та оснащення українських військових.

Петро Порошенко високо оцінив дії аеромобільних військ під час проведення АТО. Він зазначив, що Збройні Сили, Нацгвардія, прикордонники, спеціальні загони ефективно використовують режим припинення вогню для підвищення обороноздатності та ефективності армії.

Глава держави висловив переконання, що українське військо і надалі демонструватиме свої найкращі якості, а держава, в свою чергу, збільшуватиме підтримку оборонного комплексу та військових. «Держава перевела економіку на військові рейки і віддає все, що може, для того, щоб українська армія була найсильнішою», - наголосив він.

Президент вручив державні нагороди військовослужбовцям, які проявили мужність та героїзм в зоні проведення антитерористичної операції.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеню нагороджені молодший сержант Вадим Масовець, старший солдат Володимир Сірків та старший солдат Андрій Шевчук.

Також Президент оглянув експозиції музею Академії.

 

Переглядів: 529 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz