lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 16 » Захист прав дитини - однин із ключових національних пріоритетів України
17:53
Захист прав дитини - однин із ключових національних пріоритетів України
Діти – це квіти нашого життя! І це не просто гарна фраза. Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу.
З метою реалізації у регіонах завдань, доручень   Президента України Віктора Федоровича Януковича  щодо захисту прав дитини, голова райдержадміністрації Юрій Кучерук разом з заступником голови райдержадміністрації Юрієм Маєвським побував з інспекційним виїздом у Теофіпольському професійному аграрно-промисловому ліцеї.
Директор ліцею – Павло Гладищук повідомив, що на даний час в закладі навчається 264 учні, з них 9 дітей-сиріт. Усі  діти, при потребі, забезпечуються житлом у гуртожитку. Зокрема, зараз там проживає 88 вихованців. Окрема увага у навчальному закладі приділяється дітям-сиротам, які на базі закладу отримують державну стипендію, забезпечені безкоштовним житлом та харчуванням.
Очільник району побував у навчальному комплексі, гуртожитку та їдальні ліцею, де мав змогу ознайомитися з умовами навчання, проживання та харчування вихованців закладу.
В ході зустрічі Юрій Юрійович наголосив, що Президент України визначає захист прав дитини одним із ключових національних пріоритетів України і зобов'язує усі відповідальні органи влади працювати в інтересах дітей. Забезпечення належного захисту прав дитини є складовою процесу європейської інтеграції України.
«Наші діти потребують уваги, тому завдання дорослих про них піклуватися. Діти – наше майбутнє і надія нашої країни. Ми повинні  їх вести правильною стежкою і дарувати свою підтримку»- сказав по завершенні зустрічі очільник району.


















 
Переглядів: 678 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz