lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Вересень » 5 » Для імплементації мирного плану важлива підтримка місії ОБСЄ – Петро Порошенко
16:43
Для імплементації мирного плану важлива підтримка місії ОБСЄ – Петро Порошенко

У імплементації мирного плану врегулювання ситуації на Донбасі важлива підтримка місії ОБСЄ, переконаний Президент України Петро Порошенко.

«Дуже важливо, щоб ОБСЄ підтримала нас задля того, щоб було розпочато місію моніторингу (режиму припинення вогню) і щоб всі заручники, які утримуються терористами, були звільнені», - сказав Глава держави на прес-конференції  у Ньюпорті .

«Ситуацію на російсько-українському кордоні треба розпочати контролювати та треба вивести російські війська – це дуже великий виклик, який наразі існує в цих політичних перемовинах», - також наголосив Президент.

Він висловив сподівання на позитивний результат переговорів Тристоронньої контактної групи, які мають відбутися 5 вересня у Мінську. «В мене є оптимізм, але дуже обережний, щодо зустрічі Тристоронньої контактної групи. Спочатку була заява російського Президента та Уряду, очільників Росії і це була відповідь на заяву лідерів так званих ЛНР та ДНР, і вони напоготові розпочати швидке припинення вогню», - сказав Петро Порошенко.

Він зазначив, що як Президент, докладе максимум зусиль для досягнення головної мети – миру на українській землі. «Ми будемо намагатися зробити все для того, щоб зупинити агресію, щоб зупинити вогонь, тому що власне Україна сплачує найбільшу ціну кожного дня, і ми втрачаємо життя своїх солдатів, невинних цивільних», - сказав він.

Разом з тим Глава держави підкреслив, що суверенітет, територіальна цілісність і українська незалежність не є питанням перемовин. «Вони залишаться такими, як вони є. Україна суверенна, незалежна та цілісна», - наголосив Петро Порошенко.

Він також зазначив, що якщо учасники перемовин почнуть здійснювати реальні кроки для встановлення миру беззбройним шляхом, українська сторона готова вести діалог у цьому напрямку. «Якщо заяви Путіна щодо того, щоб ухвалити політичне рішення, були справжніми, я буду радіти цьому. Те, що нам потрібне – конструктивний політичний процес», - констатував Президент.

 

Переглядів: 496 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz