lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Серпень » 28 » До нового навчального року готові
12:57
До нового навчального року готові
В Теофіпольському районі завершується об’їзд навчальних закладів з метою належної підготовки до нового навчального року та реалізації в районі завдань Президента України Віктора Януковича щодо модернізації освіти, виконання розпоряджень керівництва обласної державної адміністрації, налагодження навчально-виховного процесу у школах та дошкільних навчальних закладах району. Перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, разом із робочою групою побував у навчальних закладах та дитячих садочках району з метою перевірки їх готовності до нового навчального року. Хочеться відмітити, що загалом в усіх навчальних закладах створено гарні умови для навчання наших дітей.
Зокрема, посадовець побував у Святецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Загалом у школі навчається 222 учні. Цьогоріч зі школи у доросле життя пішло 20 випускників. А до першого класу тут підуть 27 дітей. Петро Григорович оглянув кабінети, спортзал, учительську, ознайомився з роботою харчоблоку, оцінив стан вбиральні, в яких проведено ремонт та всі кабінети оснащені необхідним знаряддям для навчання.
Особливої уваги заслуговує той факт, що в Святецькій  ЗОШ побудовано модульну котельню. Адже, впровадження енергозберігаючих технологій є одним з пріоритетів діяльності Президента України Віктора Януковича. Дана котельня побудована  в рамках реалізації Програми «Україна для людей». Загалом на побудову котельні виділені кошти в розмірі 453тис грн. З них половина з районного бюджету, а друга половина з бюджету сільської ради.
Варто зазначити, що перший заступник залишився приємно вражений організацією підготовчих  робіт у школі до нового навчального року.
Переглядів: 707 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz