lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Вересень » 3 » Допомога учаснику АТО
16:32
Допомога учаснику АТО

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Усім їм, як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей. Дуже важливо дарувати в цей складний час нашим захисникам свою увагу і підтримку.

Нещодавно до голови Теофіпольської районної державної адміністрації Юрія Маєвського та генерального директора ТОВ «Україна 2001» смт Теофіполь Вадима Лейві звернулася мати учасника антитерористичної операції Олександра Ткачука з села Лідихівка Теофіпольського району Людмила Ткачук. Підтримку, зі слів матері військового, сім’я Олександра отримала одразу ж після звернення до посадовців, за що їм щиро вдячна.

Олександр Ткачук закінчив Кам’янець-Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Одразу ж вступив до Львівського кооперативного коледжу економіки і права на юридичний факультет. Провчившись лише рік, був призваний до збройних сил України. Закінчував навчатись уже заочно. Після проходження строкової служби у Васильківській військовій частині підписав контракт. Був направлений до Мелітополя, згодом перевели до Северодонецька Луганської області. Мав лише дві відпустки по десять днів за всю військову практику. Свого сина Людмила Володимирівна характеризує як старанного, відповідального патріота своєї Батьківщини, пам’ятає, що він завжди прагнув бути військовим.

Значні пошкодження Олександр отримав від розриву гранати в селищі Кордюмівка, біля міста Артемівськ Донецької області. Потужний вибух відірвав хлопцеві пальці правої руки. Олександр отримав осколочні ураження тіла, контузію правого ока. Лікувався у військових шпиталях Харкова та Львова. Згодом пройшов реабілітацію в Трускавці.

Юрій Маєвський та Вадим Лейві не залишились осторонь проблем Олександра Ткачука.

Зокрема, допомогли вступити учаснику антитерористичної операції до Львівського національного університету на юридичний факультет, відновити паспорт громадянина України і втрачені документи, виготовити закордонний паспорт. Під час останньої зустрічі подарували хлопцеві iPаd.

Попереду на Олександра чекає довгий шлях реабілітації в Іспанії та протезування в Італії.

Нехай Господь допомагає тобі, Олександре!

Уся Україна молиться за Вас, наші Герої!

Переглядів: 785 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz