lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Червень » 21 » Є кому продовжити надбання ветеранів
14:38
Є кому продовжити надбання ветеранів
Сьогодні на Теофіпольщини активно проводиться робота щодо втілення в життя соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича з розвитку фізичної культури та спорту, модернізації спортивних майданчиків та іншої спортивної інфраструктури. Сучасна спортивна інфраструктура району сприяє залученню великої кількості дітей та молоді до занять фізичною культурою та спортом та реальному оздоровленню підростаючого покоління. Прикладом може бути велике спортивне свято нещодавно відбулося в Новоставцях. З ініціативи тренера відділення важкої атлетики ДЮСШ «Колос» та ФГ «Кунчанський» Сергія Вальчука, за підтримки Героя України, генерального директора Теофіпольської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» Василя Петринюка, заслуженого працівника сільського господарства, директора ТОВ ВКП «Авантаж» Василя Шуляка, директора ПП «Нові технології, депутата обласної ради  Володимира Шуляка, директора ТОВ «Подільське» Андрія Петринюка тут пройшов чемпіонат Хмельницької області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років та відкритий турнір памяті майстра спорту СРСР Миколи Маринюка. У Новоставці, село, відоме на всю Україну своєю школою важкої атлетики, прибули команди з Городка, Шепетівки, Макова, Полонного та Летави. Приїхали і почесні гості – Сергій Заяц, начальник відділу фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Віктор Флентін, відповідальний секретар Хмельницького відділення НОК України, Ігор Мацьоха, старший тренер області з важкої атлетики, Микола Ковальов, заслужений працівник фізичної культури та спорту.
Церемонію урочистого відкриття чемпіонату та турніру розпочав Новоставецький сільський голова Анатолій Вальчук, майстер спорту СРСР з важкої атлетики. Запросив на сцену, а все відбувалося в будинку культури, представив учасників змагань. Затим з вітальними словами до юних спортсменів, ветеранів та глядачів звернулися голова райдержадміністрації Володимир Довжук та голова районної ради Віктор Лебединський. Наголосили, що Новоставці, де зросли та виховались 8 майстрів спорту з важкої атлетики та гирьового спорту, є гордістю спортивного руху району. Віддали данину памяті прекрасному спортсмену, педагогу, одному з організаторів Новоставецької школи важкої атлетики, майстру спорту СРСР Миколі Маринюку. Запевнили, що районна влада і надалі буде підтримувати фізичну культуру та спорт у нашому краю.
За значний вклад у розвиток спортивного руху Сергій Заяц та Віктор Флентін нагородили Василя Петринюка, Василя Шуляка, Володимира Шуляка, Андрія Петринюка та голову ФГ «Кунчанський»  Володимира Пицюка грамотами облдержадміністрації та памятними сувенірами.
Перший тренер Миколи Маринюка, ветеран спортивного руху у Теофіпольському районі, майстер спорту СРСР з важкої атлетики Василь Богонюк  у своєму виступі пригадав, як все починалося. Як за підтримки тодішнього голови колгоспу «Труд» Василя Шуляка самі збудували спортивну залу, як до штанги, а вона була одна, стояли в чергу…
Поблагословив змагання отець Олександр, настоятель церкви святого архистратига Михаїла.
 Спортивне свято розпочалося з виступів ветеранів – Василя Гливого та Василя Ковбеля з Теофіполя, Миколи Кожана з Хмельницького та Василя Мельника з Полонного. А далі тривали захоплюючі змагання чемпіонату. Його підсумки виявилися такими: перше місце посіла команда Теофіпольського району (Кунчанське відділення ДЮСШ «Колос» та секції ФГ «Кунчанський»), друге – Гордоцька ДЮСШ, третє – Полонська ДЮСШ. Переможці та призери були нагороджені кубками, грамотами, медалями, сувенірами.
Отож, до збірної Хмельницької області з важкої атлетики увійшли Ніна Богдан, Богдана Мартинюк, Вероніка Магдійчук, Назар Богдан, Володимир Квасюк, запасними – Дмитро Поліщук та Роман Стучинський. У вересні їх чекає нове випробування – чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років, який пройде в Тернополі.
Отож, це велике спортивне свято засвідчило: є кому продовжувати надбання ветеранів. Зростає молода перспективна зміна. Є кому у Теофіпольському районі підтримувати цей мужній вид спорту.
Переглядів: 810 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz