lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Серпень » 1 » «Гаряча» пора жнив
11:31
«Гаряча» пора жнив
Перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський та голова районної ради Віктор Лебединський побували з робочим візитом у ТОВ «Святець». Поспілкувалися з головою господарства Василем Мастієм, спільно проаналізували стан збору урожаю, врожайність зернових культур, побували на полях та зернотоку. Робота в господарстві чітко налагоджена на всіх ділянках. 
Голова ТОВ «Святець» очолює господарство понад 20 років, агроном за освітою, тож достеменно знає усі тонкощі зерно збирання. «Жнива ніколи не були легкими для хліборобів», - говорить Василь Васильович, та й погода цього річ нас підвела. Завжди непросто спрогнозувати урожайність, бо ж , судячи із зими, очікували  на кращі врожаї. Та всупереч усім примхам погоди, у Святці будуть з хлібом, бо працюють з великою відповідальністю. У жнива має можливість заробити гроші на власні потреби молодь: студенти, старшокласники.
На сьогодні зібрано 29 543цнт. озимої пшениці, 3 892цнт. ярого ячменю, завершили збирати озимий ячмінь – 2 485цнт., горох – 5720цнт., озиме жито – 3211цнт та ріпак. На часі збирання ярих ячменю та пшениці, вівса, пізніше – гречки, сої, вики та бобів.
На полях у Святці працюють 12 комбайнів, 7 з них залучені. Найкращі результати по намолоту має Степан Полукравець (помічник – Владислав Мельник), Степан Пташник (помічник – Олександр Мех), Іван Яцюк (помічник – Юрій Блюсюк). Відвозять зерно на тік 12 автомашин. Забезпечені жниварі  смачними обідами, які готують для них  Любов Бєган та Аліса Левчунь.
На виконання доручень  Глави Держави, а також за сприяння  керівництва області та департаменту агропромислового комплексу залучено на Хмельниччині для успішного проведення зерно - збирання 10 комбайнів марки КЗС «Славутич», Херсонського виробництва. «Одним з таких агрегатів, що працює в нашому господарстві, комбайнером Олександром Бугаєм змолочено на сьогодні 100 гектарів пшениці», - задоволено відмітив керівник господарства.
Поцікавився перший заступник голови райдержадміністрафції і станом доріг у селі. Ремонтні роботи проводились по вул. Комсомольській та ім. Довженка, освоїли відповідно – 57 та 100 тисяч гривень.  В цьому плані зроблена велика робота для блага людей, що тут проживають.
Покидаючи господарство, представники району побажали керівнику господарства та хліборобам вчасно і без втрат завершити жнивні роботи.
 
Переглядів: 628 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz