lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Червень » 13 » Глава держави підписав Указ «Про невідкладні заходи щодо прискорення здійснення економічних реформ»
09:30
Глава держави підписав Указ «Про невідкладні заходи щодо прискорення здійснення економічних реформ»
Президент України Віктор Янукович підписав Указ «Про невідкладні заходи щодо прискорення здійснення економічних реформ».
Глава держави доручив Кабінету Міністрів здійснити низку системних кроків для поліпшення інвестиційного клімату, вдосконалення системи державного контролю у сфері господарської діяльності та прискорення реформування сфери надання адміністративних послуг.
Уряд має прискорити здійснення заходів зі спрощення умов ведення бізнесу, зокрема, переглянути нормативно-правові акти з питань регулювання містобудівної діяльності з метою актуалізації їх змісту та спрощення регуляторних процедур.
Державній службі з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва доручено підготувати зміни до законодавства, спрямовані на вдосконалення роботи органів державного нагляду (контролю).
Зазначені зміни будуть спрямовані на скорочення переліку відносин, на які не поширюється дія Закону «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», та звуження підстав для проведення позапланових перевірок. На рівні закону мають з’явитися норми щодо проведення комплексної планової перевірки підприємства спільно усіма органами державного контролю. Крім того, органи контролю будуть зобов’язані розміщувати на своїх офіційних веб-сайтах нормативно-правові акти, додержання вимог яких перевіряється у ході перевірки. У разі відсутності вільного та безоплатного доступу суб’єктів господарювання до вказаних актів державні органи не матимуть права здійснювати перевірки щодо додержання їх вимог.
Окрему увагу Президент приділив питанням щодо активізації реформи сфери надання адміністративних послуг.
Так, Кабінету Міністрів доручено прискорити підготовку законопроекту про перелік адміністративних послуг та плату (адміністративний збір) за їх надання. Разом з місцевою владою Уряд має забезпечити створення мережі центрів надання адміністративних послуг, а також створити належні умови для здійснення державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців структурними підрозділами територіальних органів Міністерства юстиції.
Також Уряд повинен вжити за участю Торгово-промислової палати заходів для підтримки просування продукції та послуг вітчизняних підприємств на зовнішньому ринку.
 
Переглядів: 571 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz