lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Листопад » 12 » Голова Нацдержслужби Костянтин Ващенко привітав учасників Дев'ятої щорічної регіональної конференції з питань інституційної розбудови
17:50
Голова Нацдержслужби Костянтин Ващенко привітав учасників Дев'ятої щорічної регіональної конференції з питань інституційної розбудови

У Національному агентстві України з питань державної служби проходить Дев’ята щорічна регіональна конференція з питань інституційної розбудови. Захід організовано за підтримки Робочої групи «Реформування державного управління» тематичної платформи № 1 «Демократія, належне врядування та стабільність» у рамках ініціативи ЄС «Східне партнерство» спільно із Нацдержслужбою та Адміністративним офісом програми Twinning.

Метою заходу є обговорення питань щодо комплексної реформи і нових процедур впровадження інструментів інституційної розбудови Twinning, TAIEX та програми SIGMA, а також проведення реформ у сфері державної служби.

У конференції беруть участь представники Європейської Комісії, посольств країн-членів ЄС та країн ініціативи ЄС «Східне партнерство», Представництва Європейського Союзу в Україні, органів державної влади країн ініціативи ЄС «Східне партнерство» та України, керівники і постійні радники проектів Twinning, іноземні експерти, науковці та громадськість.

Вітаючи учасників Конференції Голова Нацдержслужби Костянтин Ващенко акцентував увагу на необхідності та важливості подальшої тісної співпраці із країнами ініціативи ЄС «Східне партнерство», а також країнами-членів ЄС у подальшому ефективному використанні та впровадженні інструментів інституційної розбудови Twinning, TAIEX та програми SIGMA.

Також з вітальним словом до учасників заходу звернулися керівник Головного департаменту зовнішньої політики та європейської інтеграції Ігор Жовква, заступник Міністра Кабінету Міністрів України Володимир Федорчук, керівник першого відділу програм допомоги «Належне управління та демократизація» Представництва Європейського Союзу в Україні Александру Албу та Президент Національної академії державного управління при Президентові України Юрій Ковбасюк.

У ході Конференції планується обговорення питання впровадження інструментів інституційної розбудови Twinning і TAIEX та програми SIGMA у країнах Європейської політики сусідства. Крім того, представники органів державної влади України презентують досвід впровадження інструментів інституційної розбудови та основні здобутки і майбутні перспективи.

Довідково: конференції з питань інституційної розбудови започатковані Національним агентством України з питань державної служби та Адміністративним офісом програми Twinning в Україні у 2007 році.

Конференція об’єднує науковий та практичний досвід експертів та державних службовців Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України.

Джерело: http://guds.gov.ua/govservice/control/uk/publish/article?art_id=710689&cat_id=34595

Переглядів: 452 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz