lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Травень » 13 » Громадськість обговорює важливі питання
15:18
Громадськість обговорює важливі питання

Дедалі більше уваги громадськість приділяє обговоренню суспільно значимих питань аби донести їх до керівництва краю. Не виключенням стало засідання громадської ради при облдержадміністрації під керівництвом Юрія Резнікова, на яке у якості запрошеного завітав очільник області Леонід Прус. Питання, що порушувалися на засіданні стосувалися обговорення законопроекту щодо змін до Конституції України у питанні децентралізації повноважень та територіальної організації влади. Також важливим питанням стало обговорення ресурсів для підвищення обізнаності виборців щодо їх виборчих прав, виборчих процедур, механізмів реалізації та захисту виборчих прав, а також механізмів та можливостей для виборців брати участь у виборчому процесі.
По першому питанні поінформувала заступник начальника управління регіонального розвитку та будівництва ОДА Світлана Пасічник. Вона зазначила, що Урядом України розпочато широке обговорення основних засад самоврядування в Україні. Ці зміни передбачають децентралізацію влади шляхом передачі владних повноважень регіонам. Згідно концепції розробленої Урядом, в Україні має бути побудована проста та логічна система самоврядування, яка покликана забезпечити нормальне та комфортне життя для громадян у містах та селах. Для реалізації цих змін необхідним є внесення змін до Конституції. Міністерством регіонального розвитку та будівництва уже розроблено відповідний законопроект щодо внесення змін до основного закону держави.
Стосовно виборчого процесу поінформував голова Хмельницького обласного осередку ВГО КВУ Юрій Ануфрієв. Він зазначив , що виборчий процес розпочався ще у березні, проте активна агітаційна робота почала здійснюватися у квітні, коли у газеті «Подільські вісті» вперше надруковано матеріал відповідної спрямованості. Наразі на Хмельниччині сформовано усі ОВК і ДВК, які активно займаються підготовкою до виборів Президента України 25 травня. Також було озвучено лідерів виборчої кампанії на теренах краю та відзначено плановість у виборчому процесі.
Очільник краю Леонід Прус наголосив на необхідності залучення громадськості до вирішення актуальних питань у тісній співпраці з представниками органів виконавчої влади. Адже громада краще знає свої проблеми та здатна повідомити владу про ці нагальні питання з метою їх вирішення.
Також представники громадської ради мали можливість по спілкуватися з Леонідом Івановичем по інших питаннях, що потребують його сприяння.

 

За матеріалами Хмельницької ОДА

 

 

Переглядів: 606 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz