lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Березень » 16 » Якісні дороги - це і є європейська якість життя
09:51
Якісні дороги - це і є європейська якість життя

Уряд передбачив у Державному бюджеті близько мільярда гривень на ремонт доріг. Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив «Укравтодору» невідкладно використати ці кошти: «Зима закінчилася – разом зі снігом у нас, як правило, і асфальт сходить. Тому - терміновий ремонт автомобільних доріг», - підкреслив Глава Уряду на засіданні Державної комісії з надзвичайних ситуацій у понеділок, 16 березня.
Арсеній Яценюк доручив Міністру інфраструктури України Андрію Пивоварському взяти це питання під особливий контроль.
Міністерству фінансів України він доручив прискорити фінансування цих видатків, а також наголосив на необхідності контролю за використанням цих коштів: «У нас десять ям залатали – на сто ям списали. Це повинно змінитися».
Глава Уряду також наголосив на необхідності ремонту доріг, які є в підпорядкуванні місцевих рад: «Додаткову ресурсну базу і доходи ми дали. Прошу використовувати ці кошти на ремонт доріг».
За його словами, потрібна загальна концепція будівництва доріг в Україні, «щоб не тільки ямковими ремонтами займатися, адже в нас одні ями латають – інші ями з'являються».
Кабінет Міністрів, підкреслив Арсеній Яценюк, готовий видавати державні гарантії, «щоби будувати нові якісні дороги».
Він наголосив на необхідності почати переговори з міжнародними партнерами щодо збільшення обсягів фінансування на будівництво доріг. «Після кредиту Міжнародного валютного фонду для нас відкрилося фінансування і Європейського банку розвитку і реконструкції, і Європейського інвестиційного банку», - підкреслив він, що Україна вже підписала з ЄБРР проект щодо будівництва доріг на 150 мільйонів доларів США.
При цьому будівництво доріг повинно здійснюватися не тільки іноземними компаніями: «Ми повинні збільшувати процент локалізації: наші працівники, наші машини, наш гравій, наш асфальт – все має бути наше».
«Це робочі місця, зайнятість для українських громадян, доходи для бюджету, завантажені виробничі потужності. Це і є європейська якість життя», - сказав він.
Якісні дороги, підкреслив Арсеній Яценюк, також сприятимуть зменшенню собівартості транспортування: «Якісні дороги об'єктивно впливають на ріст економіки - швидші перевезення, менші втрати пального, менше витрачання коштів на ремонт автотранспортних засобів».
Прем’єр-міністр також наголосив на необхідності того, аби за ремонтними роботами, які проводяться «Укравтодором» та облавтодорами, здійснювався технагляд з боку закордонних компаній.
Арсеній Яценюк запропонував скористатися послугами німецьких компаній, «які в цьому питанні найкращі», аби вони «почали здійснювати вибірковий контроль і вибірковий технічний нагляд за проведеними «Укравтодором» і облавтодорами роботами по ремонту і реконструкції доріг».
«Тоді ми зразу побачимо, наскільки це якісно робиться, чи списують гроші, чи їх використовують», - сказав він.
«Нам дешевше з бюджету профінансувати діяльність компанії, яка буде робити вибірковий нагляд, ніж платити мільярди, а потім не бачити, куди вони діваються», - підкреслив Глава Уряду.

Переглядів: 458 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz