lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 7 » Ярмарок професій для майбутніх абітурієнтів.
16:20
Ярмарок професій для майбутніх абітурієнтів.

Питання, який заклад вибрати та на яку професію навчатися цікавить майбутніх абітурієнтів та їх батьків. Хтось повторює вибір батьків, хтось категорично відкидає таку думку, а більшість довго не можуть визначитися, яка ж професія краща. Крім того, треба ще визначитися із закладом: технікум, ліцей, коледж чи інститут.
      Допомогти обрати життєвий шлях, зорієнтувати майбутніх випускників загальноосвітніх шкіл у виборі професії, показати важливість вибору конкурентноспроможної професії на ринку праці, розібратися у власних інтересах та  нахилах – ось основна мета Ярмарки професій, що пройшла 7 жовтня в приміщенні Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступеня - гімназія», з ініціативи районної служби зайнятості.  „Вже стало доброю традицією проводити такий ярмарок для школярів випускних класів, – сказала Людмила Шклярук, заступник директора районного центру зайнятості. – Ми запросили навчальні заклади області , щоб діти могли обрати собі справу  до   душі.    Адже вдалий вибір професії – одна з головних складових людського щастя, усвідомлення своєї потрібності в суспільстві, задоволення від реалізації таланту та професійної майстерності. ”.                                                                                                      Завітали на захід представники районної влади – перший заступник голови Теофіпольської райдержадміністрації Петро Вільшинський та заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук. Тетяна Василівна, зокрема, побажала учням не помилитися з вибором подальшої справи свого життя, знайти своє покликання, отримати професію чи спеціальність і  в подальшому – працевлаштуватись.

Присутні на Ярмарку професій представники ВНЗ і ПТНЗ  області мали змогу  проінформувати майбутніх абітурієнтів  про умови вступу, перелік спеціальностей та організацію навчання, продемонструвати  відеоролики  про життя та діяльність  свого навчального закладу.

Школярам була надана можливість  переглянути відеофільми , які розповідають про зміст, перспективи розвитку, особливості праці, шляхи професійного навчання  за певною професією, отримати індивідуальну професійну консультацію щодо вибору професії з використанням профдіагностики та рекомендацій спеціалістів  з професійної орієнтації і профнавчання. 

Слід відзначити, що організатори Ярмарку професій отримали багато схвальних відгуків від представників навчальних закладів та соціальних партнерів, батьків учнів.

Атмосфера заходу була захопливою і доброзичливою. А найголовніше те, що ярмарок став дієвою допомогою юнакам і дівчатам в одному з найважливіших кроків у їхньому житті.

 

 

Переглядів: 678 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz