lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Лютий » 17 » «Їм вклоняється українська земля»
16:04
«Їм вклоняється українська земля»

17 лютого у Теофіпольській центральній районній бібліотеці відбулося засідання круглого столу на тему: «Їм вклоняється українська земля», з  метою  вшанування воїнів, які  виконували інтернаціональний обов’язок, Героїв Небесної Сотні, Героїв, які захищають Ураїну на Сході країни. В заході  взяв участь перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, воїни-афганці, волонтери району, учнівська молодь.

Звертаючись до присутніх  Петро Григорович подякував воїнам-афганцям, які до кінця виконали свій святий обов’язок та наголосив, що сьогодні, коли Україна переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність, воїни-афганці, як ніхто знають справжню ціну війни і миру, і як ніхто вміють дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Подякував волонтерам району, які постійно займаються організацією допомоги  Збройним Силам України, а, зокрема, теофіпольцям, які в їх лавах захищають територіальну цілісність  держави.

Пам’ять загиблих воїнів-афганців, Героїв Небесної Сотні, учасників АТО вшанували хвилиною мовчання.

Також, було  презентовано два відеосюжети «Герої не вмирають»  (пам’яті Небесної Сотні), «Я тобі наказую жити» (пам’яті, загиблим в АТО) та презентацію, підготовлену Теофіпольською ЦРБ «Афганістан болить в моїй душі» (про воїнів-афганців нашого району).

Підводячи підсумки засідання круглого столу директор Теофіпольської ЦРБ Світлана Рудик закликала молодь долучатись до волонтерської діяльності, брати приклад з Героїв та побажала всім  здоров’я, щастя, миру,  злагоди і добробуту  у великому домі, який зветься Україна.

 

 

 

Переглядів: 686 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz